Свързани новини

02.10.2009 17:32

Снимката в телефона на Георги Цветанов,съответства на данните от аутопсията

Видян 2975 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Снимката, която беше намерена в мобилния телефон на Георги Цветанов, съответства на данните от съдебно-медицинската експертиза направена на тялото на убитата варненска студентка Радостина Евтимова, предаде БГНЕС.
Това сочи експертизата направена от д-р Диян Демиров от Съдебна медицина в МБАЛ „Св. Анна” и Генчо Димитров от Базовата научно-техническа лаборатория на ОД на МВР във Варна. Те подчертаха, че на иззетата снимка явно се виждат двете прободни рани по голото тяло на 21-годишното момиче, както и съвпадението с данните от огледа на мястото на произшествието.


Днес в съдебната зала бяха изслушани и вещите лица, които са направили експертиза на лаптопа на Радостина и са намерили отпечатъци на Георги Цветанов по клавиатурата и дисплея му, както и отпечатък от дланта му в апартамента на ул. „Мир” №17. Друга експертиза сочи, че отпечатъкът от стъпка намерен в апартамента, в който бе извършено убийството също може да е на Георги, тъй като в дома му са намерени маратонки, които отговарят на отпечатъка. Изследвани са били и часовник марка „Sinobi”, който е бил открит в обвиняемия и натрошени стъкла и пластмасов ринг, които са открити в апартамента на ул. „Мир” №17.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот