Свързани новини

02.10.2009 15:05

Радостина Евтимова е починала от раните си и в следствие кръвозагуба

Видян 7013 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Смъртта на Радостина Евтимова е настъпила 10 – 15 минути след като е получила дълбоки прорезни рани в областта на гръдния кош, както и на линейните канали в следствие на кръвозагуба.


Това сочи съдебно-медицинската експертиза, съобщи в съдебната зала д-р Димитър Ганчев, предаде БГНЕС. Ганчев уточни, че 21-годишната студентка е имала активна чувствителност и е изпитвала нечовешки болки по време на борбата си с нападателя си.
Д-р Ганчев съобщи още, че по трупа на Радостина са констатирани 42 наранявания в областта на лицето, шията, гръдния кош, горните крайници и подбедрицата, и други 10 прорезни наранявания в областта на лицето и горните крайници. Освен това тя е била удряна с тъп предмет по главата със значителна сила, тъй като е получила увреждания и на мозъка. Д-р Ганчев добави, че всички травми са били получени преди настъпването на смъртта й. Той обяснява, че най-вероятно оръжието, което е използвано е 12-сантиметровият нож с пластмасова дръжка, който бе намерен в дома на Георги Цветанов преди той да бъде арестуван.
Евтимова е била и изнасилена. Още при огледа са й взети влагалищни и анални секрети. При това след смъртта й има анални разкъсвания с диаметър 6 – 7 см., които не са получени в следствие на полов акт, а от чужд предмет, каза още д-р Ганчев. По думите му Радостина е имала и изгаряния от 1 – 2 степен, които са в половата област.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.