Свързани новини

20.07.2021 18:07

Служители от Пирогов се оплакаха от бившия си шеф Балтов

Видян 9669 пъти | Коментари 3
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Служители на УМБАЛСМ Н.И.Пирогов, желаещи да останат анонимни, написаха писмо, в което се оплакват от бившия изпълнителен директор проф. Асен Балтов. Сигналът е получен в ABCnews.bg. Публикуваме цялото писмо:


"Поводът за това писмо касае управлението и поведението на изпълнителния директор Проф. Асен Балтов в най-голямата спешна болница. Искаме да насочим Вашето внимание върху няколко точки, за които настояваме да се извърши проверка. 


В Пирогов няма лекари със сертификат за извършване на артроскопии, тъй като специалистите, които работеха в тази област, бяха принудени да напуснат от Проф.Балтов (справка в Човешки ресурси – д-р Л.Захариев, д-р Д.Пацев, д-р М.Илиев). Но въпреки това такива операции се извършват от лекари, които не са в трудово-правно отношение с Пирогов. В частност от Д-р Дамянов - артроскопист, работещ към момента в СБАЛТОСМ Проф. Шойлев. Тези артроскопии за нас са КРИМИНАЛНИ. Последната е извършена на 07.06.2021г. в Първа травматологична клиника. 


Хирургичните и Травматологичните Клиники бяха гръбнака на спешността в Пирогов. На тези Клиники Проф.А,Балтов извърши „преструктуриране”. Резултатът е обезглавена хирургична дейност, уволнени над 40 специалисти хирурзи и травматолози с голям професионален опит и ценз, масово напускане на медицински сестри. По този начин се измести фокуса на спешността в Пирогов.   


Към настоящият момент Пирогов е с огромен кредитен дълг над 65 000 000 лв. 


Към настоящият момент има огромен кадрови дефицит. 


Насочваме вниманието Ви към обекта на "Пирогов" в Царево. Не става ясно колко е рентабилен този проект за болницата, която към настоящия момент е с голям кредитен дълг и дефицит на кадри. Всеобща тайна е, че Проф.А.Балтов има къща в гр. Царево и е в топли отношения с местния кмет. 


Управлението и отношението на проф. Балтов към служителите на Пирогов беше в диктаторски стил. Всичко, което не може да реши доброволно, го решава „доброзорно”, както обича да се изразява самият той. Вероятно се чувства недосегаем, афиширайки топлите връзки, които има със семейство Илиана и Андрей Йотови, към които ние изпитваме респект. 


И накрая... "Поклон пред всички наши колеги в Пирогов, които се бориха и се борят с пандемията, причинена от КОВИД 19", завършва писмото, което е анонимно подписано.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 22.07.2021 17:29

    002, ти що за африканска маймуна си, че не можеш да различиш измамата от истината бе ? Кажи сега, какъв вид си, шебек ли си, гибон ли си или макак, а може би си от Дарвиновите шимпанзета които са те създали ?

  • 002 Anonimen 21.07.2021 14:50

    Лъжлив сайт !!! Не го четете.

  • 001 Anonimen 21.07.2021 09:06

    Ясно е като бял ден, че всичко е организирано и дирижирано от престъпниците и крадците на Мутрата. Много добре съзнават, че това е само първата стъпка, разрови ли се по-надълбоко ще излязат ужасяващите далавери и кражби и ще лъсне защо хората умират по стълбите, доплащат за всичко въпреки, че са здравно осигурени, а бялата мафия конкурира маститите ни бизнесмени по авоари и имоти. Та нямат друг начин освен да бранят до последно наложената крадлива и корупционна схема по всички болници

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион

Този ден предлага възможности за интензивни емоционални преживявания

Този ден предлага възможности за интензивни