Свързани новини

14.09.2021 10:34

Случилото се с П. Илиев е затворена страница: Главният секретар на Има такъв народ (Видео)

Видян 4268 пъти | Коментари 13
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Останахме неразбрани, заяви тази сутрин в интервю за Дневник главният секретар на Има такъв народ Виктория Василева.

"Понякога трябва да създаваш правилата, ние се опитахме да покажем други правила, очевидно те не бяха възприети и може би затова в момента плащаме тази политическа цена и сме обругани и охулени от всички. Като че ли много бързо всички забравиха ГЕРБ, чекмеджетата, кюлчетата, пачките, много бързо "Има такъв народ стана удобния враг", каза още Василева. Виж видео ТУК!


Случилото се с П. Илиев е затворена страница, той не фигурира в погледа напред на ИТН, отговори на въпрос Василева за фигури в евентуално ново правителство.  "Начинът, по който ще протекат разговорите за следващо правителство вероятно ще бъде напълно различен", обясни Василева.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 013 Anonimen 15.09.2021 14:35

    Някой да отиде да види т.н. "служебен абонамент" за паркиране пред почетното консулство на великата сила Бермуда!!! 3 паркоместа, охранявани денонощно от незаконно поставени на улицата метални Паркинг -скоби, които не се отстраняват в часовете за свободен достъп на МПС. Всяко паркинг място струва 650 лв. месечно, но е валидно само в определени часове в присъствените дни. Тези скоби са застопорени в настилката и не допускат паркиране в останамлите часове. Бермуда е важен партньор на мафията в Столицата вероятно, след като не са санкционирани съобразно наредбите на СОС!!!

  • 012 Anonimen 14.09.2021 18:01

    до010 Можете ли да разясните с думи прости, какво представлява падението на една овца,защото пишещия под номер 009 може да се окаже прав.

  • 011 Anonimen 14.09.2021 17:10

    010 Другарююююю,кремлясала болшевишка Фекалио,Българския народ прекрасно видя що за изпражнения сте ,вие от ДБ и ИБГНие си отивамае!Времето върви напред,а не назад,жълтопаветен празноглавецо!СТРАХ...СТРАХ...СТРАХ...СТРАХ...Отивате в клоаката на ИСТОРИЯТА!!!!!

  • 010 Anonimen 14.09.2021 15:58

    Г-да, запознайте се с простотията на чалгар симпатизант на ИТН ! Категоричните, истинските факти които станаха достояние на целият български народ от директните включвания от НС, от електронни медии и от мисирките ако щете, тази тъпоглава Бг-овца от порода "българска" под № 009 тук представя като шизофренични и халюционни, никой не е очаквал падението на една овца да стигне до това на 009, на "черното" да казва "бяло" !

  • 009 Anonimen 14.09.2021 15:25

    007 Защо представяш шизофреничните си халюцинации за факти бре жълтопаветен изтрещял селендур?Отивай бързо при д-р Гълабова! АКО ВЕЧЕ НЕ Е КЪСНО?!?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.