На заседание на колегията на Министерството на отбраната Сергей Шойгу заяви, че до края на годината на територията на Западния военен окръг ще бъдат създадени 12 военни части и подразделения

Свързани новини

20.05.2022 18:05

Шойгу обяви създаване на нови 12 подразделения в Западния военен окръг

Видян 10762 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу обяви, че на територията на Западния военен окръг ще бъдат сформирани нови подразделения в отговор на експанзията на НАТО, предаде БНР.


 


На заседание на колегията на Министерството на отбраната Сергей Шойгу заяви, че до края на годината на територията на Западния военен окръг ще бъдат създадени 12 военни части и подразделения.


 


Така Русия възнамерява да противодейства на повишената активност на НАТО в района и на плановете на Швеция и Финландия да се присъединят към Алианса. Шойгу каза още, че блокираните в завода "Азовстал" в град Мариупол бойци на полка "Азов" продължават да се предават.


 


"Блокираните в завода националисти продължават да се предават в плен. До момента са свалили оръжието 1908 души. Ще напомня, че преди това свалили оръжие 1387 морски пехотинци".


 


Шойгу увери, че руската армия и милициите на Донецката и Луганската народни републики разширяват контролираните от тях територии в Донбас. По думите му скоро ще бъде освободена напълно Луганската народна република.


 


 


 


 



Етикети
, , , , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец

Множество дребни неща, които трябва да се свършат

Множество дребни неща, които трябва да се свършат, ще