Свързани новини

11.06.2010 12:44

СГС даде ход на делото срещу Златомир Иванов

Видян 6608 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

СГС даде ход на делото срещу Златомир Иванов - Златко Баретата и 18 други лица.


В залата присъстват 49 подсъдими и адвокати. Преди началото на делото защитникът на Борислав Секулов поиска делото да бъде отложено. Причината за това според него е, че съдът е трябвало да приеме съдебно-психиатрична експертиза, която да установи дали Секулов може да участва в наказателния процес. Такава експертиза е правена в хода на досъдебното производство и тя е установила, според прокуратурата, че няма пречки за това Секулов да носи наказателна отговорност. Съдът не се съгласи, че преди да бъде даден ход на делото трябва да бъдат изслушани психиатрите, изготвили документа. Съдът допусна като свидетел в следващи заседания да се яви Лора Попова, майката на Росен Иванов. Най-малкият в организираната група в момента е на 19 години. При арестуването му той е бил ученик и е бил на 18 години. Според адвоката му, той е обвинен в наркоразпространение, но при ареста му са намерени 1,5 г марихуана. Близките помолиха да не се споменава името му, тъй като не е осъждан и има чисто минало. В момента обаче, заради делото, той не ходи на училище.
За прокуратурата е успех даването на ход на делото. Това коментира прокурор Аксиния Матусян. В хода на съдебното следствие тя обясни, че трябва да бъдат разпитани 150 свидетели. Прокурорката поясни, че техните показания са от различно естество, но отказа да навлезе в конкретика. Делото продължава в 13.30, когато ще продължи четенето на обвинителния акт.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.