„Действащ министър казва как го заплашват да даде 1,2 млрд. за поръчки. Има един запис, в който точно за тези машини се говори, че са „ала – бала”, че проектът на Слави е провален. Нека да сме обективни“, каза още Бойко Борисов.

Свързани новини

29.10.2023 13:45

Сглобката остава: Борисов

Видян 1833 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

”Резултатите от изборите не трябва да разклащат управляващата сглобка", обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като гласува в 78 СУ Хр. Смирненски в родната си Банкя. "Нищо различно няма да се получи. И да изпаднем в безвремие няколко месеца и после наново да се опитаме да се сдобряваме, да правим някакви нови сглобки, загубени месеци. Искаме ли го? Аз, не”, обясни той.


Напомняме, че в седниците и най-вече в дните преди вота се разиграха поредица от спорове и скандали между партиите от т.нар. некоалиция. Последният се оказа докладът на ДАНС, след който ЦИК отмени гласуването с машини в последния момент.


“Това, което стана през последните дни, хич не е добре. На нас ни беше най-приятно да побеждаваме с машини. Само че се получиха укорими неща – използвам най-меката дума“, коментира Борисов.


“Ние сме направили с тях (с ППДБ и ДПС) и много добри неща и трябва да си преглътнем егото сега с тези избори - дано минат по-бързо, защото в края на краищата имаме да свършим конституционната реформа, да довършим съдебната реформа, да направим изборите за ВСС и всичките останали. Да не се поддаваме на емоции", призова той.


“Решението на ЦИК за отмяна на машинния вот беше правилно, за да може хората спокойно да отидат и да гласуват”, коментира лидерът на ГЕРБ.


"Бих визуализирал, за да ме разберете. Имате парола на телефона и компютъра, как бихте се почувствали, ако някой иска да ви копира паролата. Ето това направиха в последните дни, без да има право след издадена заповед, че не може да се снима, той отива и снима с телефона, това освен да буди недоверие у хората. Не съм този, който да ги окачествява като дали е само укоримо или е намеса", обясни Борисов.


"Като са само принтери машините защо са им кодове и защо ходят посред нощ да ги снимат? Защо в 22:30 вечерта дават пресконференция, че чак тогава са сертифицирани тези принтери. Много са им леки тезите, съжалявам, че не можаха да се справят с провеждането на избори така, както законът казваше", отбеляза експремиерът.


“Надявам се новият кмет да започне да строи от Люлин до Цар Борис“, каза още Борисов в коментар за местния вот.


Егор Глазунов


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес е подходящ момент да изследвате подсъзнателния си ум

Днес е подходящ момент да изследвате подсъзнателния