Свързани новини

19.05.2021 09:30

Съжалявам, просто съжалявам: Бойко Рашков се извини на водещите от бТВ

Видян 3880 пъти | Коментари 6
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 "Съжалявам, просто съжалявам", заяви в предаването Алтернативата по TV1 служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

Думите му са по повод сутрешното му изказване, че веднага би "отстранил" водещите на сутрешния блок на бТВ, ако е собственик на медията - заради начина, по който са водили интервюто с него вчера.

"Стори ми се, че това не е журналистика. Това е нещо друго..., но подобно отношение, на каквото се натъкнах вчера, никога досега не съм забелязвал, не съм чувствал, това беше повече от обидно", коментира още Рашков пред Светла Петрова.

Той е очаквал "отсрещната страна да се държи уважително", но за съжаление това не се получило.

По-рано през деня от бТВ заявиха, че е "обезпокоително, че длъжностни лица от всяко правителство продължават да си позволяват да атакуват публично журналисти от частни независими медии с безпочвени твърдения".

С позиция срещу изказването му излязоха още и от Асоциацията на българските радио- и телевизионни оператори (АБРО), в която посочват, че е "недопустимо представител на изпълнителната власт да призовава за отстраняване на журналисти".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 ПЕНСИОНЕР 19.05.2021 19:06

    Белоглавият Орел,позволявам си така да го нарека,дано не ми се обиди.Г-н Рашков на мен лично ми олекна на душата от това,което правите Вие и цялото правителство.Бъдете здрави.

  • 005 Учуден 19.05.2021 12:44

    Защо да се извинява? Не име казал в лицето, че ще ги уволнява, или да намеква за "празно столче" или нещо подобно. Изтърпя ги. Просто на друго място си казва мнението за държанието им. Единствено укоримо донякъде е, че когато си облечен във власт, по-добре е да не изказваш мнението си публично. Може да се тълкува както е удобно, както виждаме.

  • 004 позор са БТВ 19.05.2021 12:07

    За какво да им се извинява, за арогантното и надменно поведение на онзи зализан селянин и нарочената за "устата" Гавазова, дето в началото, не можа, и името да му каже правилно....пълна селяния...

  • 003 Anonimen 19.05.2021 10:49

    Искаме разследване,КОЙ,КАК и ПО КАКЪВ начин БТВ и НОВА е станала собственост.С какви зависимости,с какви пари и на кого и назад те откъде ги имат и платилили са си данъците за тях.Проследете парите до 1990г и ще разберете защо г-н РАШКОВ е казал това.А пък БТВ и НОВА да кажат как така напуснаха най-добрите журналисти от там и ги подмениха с ПОСЛУШКОВЦИ,и ЗАЩО.

  • 002 не ходете в бТВ 19.05.2021 10:30

    Няма абсолютно никаква необходимост от извиняване на две дръжки, които нямат нищо общо с журналистиката и поведението им даже е нелицеприятно и отблъскващо за зрителите.Съвсем очевидно е тенденционното им отношение към определени гости и това говори за откровен слугинаж. Просто не ходете при такива меркантилни подлоги, незнайно защо взели се за журналисти и обслужващи определени интереси!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.