Свързани новини

18.05.2021 12:07

Рашков прави внушения с безпочвени твърдения: бТВ

Видян 3018 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Днес министърът на вътрешните работи Бойко Рашков използва ефира на националното радио БНР, за да коментира почтеността на водещите на „Тази сутрин“ Биляна Гавазова и Златимир Йочев, като направи внушение, че те са изпълнявали поръчка чрез интервюто си с него (на 17 май) и дори препоръча на собствениците на медията да ги отстранят като водещи", пише в позиция на медията.
bTV Media Group счита за силно обезпокоително за медийната среда в България, че след повече от 30 години демокрация и свобода на словото в страната, длъжностни лица от всяко правителство продължават да си позволяват да атакуват публично журналисти от частни независими медии с безпочвени твърдения. Неуважението към авторитетни медии с високо доверие, като bTV и нейните журналисти, публично демонстрирано от представителите на всяка власт, считаме като основна причина за 112-ото място на България в класацията на Репортери без граници.
Отчитаме силната роля, която медиите играят за изграждането на истории и отправянето на послания на политическите фигури, партии и кандидати по време на активната предизборна кампания. Единствената роля на bTV обаче е да предоставя обективно и плуралистично отразяване на новините в интерес на своите зрители.

bTV се противопоставя на всяка форма на влияние или манипулация от трети страни. Намесата на представители на властта и други преки или косвени играчи в предизборната кампания няма да се толерира и ще се счита за дезинформация.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 18.05.2021 13:51

    Хахаха! И откога бТВ е станала толкова независима медия, че не може да се разбере? Кажете го на Ж. Марчева, кажете го на Цънцарова и на всички останали, защото май още не са разбрали, че не е задължително вече да се подмазват на техните постоянни дългогодишни събеседници. Глупаци! И да иска човек да ви гледа, още на първото изречение му се отщява! :(

  • 003 пълна трагедия 18.05.2021 13:47

    Ало, БТв-то, нима смятате Билянка и Златимирчо за журналисти, та те са си едни гладни мисирки, защитаващи източника си на финансиране. Всеки, който е гледал или ще гледа разговора ще види неистовото желание да изпълнят поръчката и дори с риск да изглеждат твърде тъпи и кухи повтарят един и същи въпрос по няколко пъти и двамата

  • 002 Иван Бакалов: Журналистите в bTV - държачи на микрофони или смели журналисти 18.05.2021 12:57

    Заядливите въпроси към служебния вътрешен министър от репортерката на Би Ти Ви само показват разликата в отношението на телевизията към герберските министри. Когато интервюират хората на Борисов са държачки на микрофони. Когато интервюират политическите им противници са смели журналистки и задават (тъпи) въпроси, да покажат колко са независими. Така Би Ти Ви се разкрива в целия си блясък като обслужваща и показва от кого е зависима.

  • 001 Anonimen 18.05.2021 12:45

    Кабеларките МУ бтв, нова и бнт са пример за слугинаж.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

везни