Според разказа на сестрата съветникът на Тагарев Мустафа Емин е пристигнал в "Пирогов" с детето си, като се е държал "арогантно и скандално".

Свързани новини

29.08.2023 16:01

Съветник на Тагарев искал да изкарат дете от шокова зала, за да приемат неговото

Видян 2020 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сериозен скандал с участието на един от съветниците на министъра на отбраната Тодор Тагарев се е разиграл снощи в "Пирогов". За инцидента съобщава дългогодишна медицинска сестра в лечебното заведение Неда Диманова във Facebook профила си, като информацията беше потвърдена официално за Actualno.com.

 Според разказа на сестрата съветникът на Тагарев Мустафа Емин е пристигнал в "Пирогов" с детето си, като се е държал "арогантно и скандално". "Първоначално искаше да извадят от детска шокова зала дете в шок, за да влезе неговото, което беше с една малка раничка, заплаши с министъра на здравеопазването, като не се съобрази, че той е работил в "Пирогов" и можем да проверим", пише Диманова.

Още: Политиците да не забравят, че всеки става пациент По думите ѝ скандалите и заплахите са продължили с искане да получи документите за лечението на детето му. "Попитах "господаря" от Рибново така ли си представя упражняването на властта, която му е дадена от нас, народа, и не се ли представя твърде неприемливо за поста, който твърдеше, че заема. Та това е", пише сестрата.


Кой е Мустафа Емин?
Мустафа Емин е кандидат на "Демократична България" в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район на парламентарните избори за 49-ото Народно събрание. След формирането на кабинета "Денков - Габриел" той е назначен за съветник на министър Тодор Тагарев. Планът е бил Емин да бъде първо назначен като съветник, а когато завърши магистратура във Военна академия, да стане парламентарен секретар, който да работи с Комисията по отбрана, съобщават тогава от министерството.

От сайта на "Да, България" става ясно, че Емин "е демократ от Родопите, учредител и член на Националния съвет на "Да, България". "Бори се за разширяване на демократичното пространство в смесените райони. Чрез създадената от него фондация "Креативна Общност" се поставя в услуга на идеите за пряка демокрация и гражданско участие в управлението на локално, местно и национално ниво. Неговите интереси са свързани с регионално развитие и местно самоуправление", пиша още от партията.

"В ПП "Движение ДА, България" е получен сигнал за инцидент с участието на члена на Националния съвет Мустафа Емин в УМБАЛСМ "Пирогов" на 28 август.


"Да, България" не толерира каквито и да било прояви на арогантно поведение и злоупотреба с властови позиции. Това е абсолютно несъвместимо с човешките норми и етичните правила на организацията.


С оглед необходимостта от пълно изясняване на фактите и обстоятелствата около този случай е сезирана е Националната контролна комисия на партията. След изготвянето на доклада ѝ в кратки срокове, ръководните органи ще вземат решение за последващи действия в рамките на партията", се казва в позиция на Да, България.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 29.08.2023 22:48

    всички мюслита се държат по този начин тук, все едно е още турско РОБСТВО, съсипаха ни икономиката, лъжат болните и ги обират в Турция с огромни такси в болниците без да има някакво чудотворно лечение, но с любезна усмивка и бедният и глупав българин си дава парите само защото му се усмихват там, а тук му крещят изнервените доктори с мизерно заплащане, пак под давление на дпс и фарма мафията

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот,