Според данните нетното състояние на Тръмп в момента възлиза на 3,1 млрд. долара, което е с около 500 млн. долара повече от 2021 г., когато богатството му се оценяваше на 2,6 млрд. долара.

Свързани новини

11.11.2023 17:00

Състоянието на Тръмп рязко нарасна след президентството: Bloomberg

Видян 8232 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Според индекса на милиардерите на Bloomberg богатството на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп е нараснало рязко, след като е напуснал Белия дом.

Според данните нетното състояние на Тръмп в момента възлиза на 3,1 млрд. долара, което е с около 500 млн. долара повече от 2021 г., когато богатството му се оценяваше на 2,6 млрд. долара.

Блумбърг направи изчисленията въз основа на документи с подробна информация за представянето на активите на Тръмп, предоставени на фона на продължаващия съдебен процес в Ню Йорк. Бившият президент, заедно със своите компании и синове, е обвинен в измама с надуване на стойността на активите си в продължение на повече от десетилетие, за да си осигури изгодни заеми от банки, както и застрахователни сделки.

Тръмп даде показания по делото в понеделник, като заяви, че въпросните активи всъщност са били подценени и че банките почти не са вземали предвид неговите изявления за финансовото състояние при отпускането на заемите.

"Те просто не бяха много важен елемент в процеса на вземане на решения от страна на банките. И ние ще обясним това в хода на процеса", заяви Тръмп.

Що се отнася до състоянието на финансите на Тръмп, синът му Ерик Тръмп, който е и изпълнителен вицепрезидент на Trump Organization, наскоро заяви, че "компанията никога не е била по-силна и никога не е била по-добре".


"Разполагаме с най-много парични средства и най-нисък дълг. Намираме се на фантастично място", добави той.

Сред най-ценните имоти на Тръмп, за които се твърди, че са извършени измами, са клубът Мар-а-Лаго - историческо имение в Палм Бийч, построено през 20-те години на миналия век; пентхаусът му в Тръмп Тауър на Пето авеню в Ню Йорк; Тръмп Парк Авеню - жилищна жилищна кула в Манхатън; и офис кулата Тръмп Билдинг на 40 Уолстрийт.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби