Свързани новини

24.08.2020 11:41

Сачева: Протестите са квазиформа на анархо-комунизъм

Видян 2553 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Това, което се случва на улицата, е квазиформа на анархо-комунизъм", заяви пред Нова телевизия министърът на труда и социалната политика Деница Сачева по повод продължаващите повече от месец и половина протести, които настояват за оставките на правителството и на главния прокурор Иван Гешев.


Според нея на демонстрациите се говори за "народен съд, за списъци на хора, че някой трябва да се чувства виновен, за това, че мисли различно, има различно мнение, че не подкрепя един или друг човек", предаде Медиапул.


Тя определи идеята на премиера Бойко Борисов за нова конституция и свикване на Велико Народно събрание като "огледален образ на всички искания на парламентарната опозицията и на улицата".


"Всичко, което искат хората – промяна, рестарт, нова Конституция, Велико Народно събрание, промени в броя на депутатите, промени в съдебната власт – това предлага Борисов", добави тя в отговор на уточнение, че протестиращите настояват за оставката на правителството.


Според нея било лесно да се замерят хора и институции с яйца и домати. "Но нека да чуем кой какво предлага. Проблеми има по всяко време, не само по избори. Така че ако хората имат решение на проблемите, нека ги кажат", призова Сачева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 24.08.2020 13:24

    Седи си на запарения задник,стига си бранила партията,която уж си ненавиждала.Кога си била искрена другарко?Тогава или сега?Цялата пасмина,во главе с бат Иван прокурора,си тръгвате.Бат Бойко се ослушва като прасе в кочина,бави топката,но мача свърши. 3 на 0 за българите,които желаят оставка на Борисов, сл. правителство,избори и съд за управлявалите България през последните 10-11 години.Това е положението,лельо Деничке!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

рак