Ако целта на Запада е била да провокира конфликт между Русия и Украйна, той очевидно е успял, призна Путин. В стратегически план обаче Западът вече е загубил, когато Москва е започнала военната си операция в Украйна - заяви Путин.

Свързани новини

07.07.2022 21:27

Русия все още не е започнала нищо: Путин

Видян 4689 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът Владимир Путин заяви в четвъртък, че Русия е готова да започне мирни преговори с Украйна, като предупреди онези, които отхвърлят подобни перспективи, да осъзнаят, че удължаването на продължаващия конфликт само ще затрудни тези преговори.

"Ние не отказваме да преговаряме за мир, но тези, които отказват, трябва да знаят, че колкото по-дълго го правят, толкова по-трудно ще бъде да преговаряме", каза Путин, отправяйки предупреждение към онези, които биха могли да смятат, че Русия вече е изчерпала възможностите си в хода на конфликта.


Днес чуваме, че те искат да ни победят на бойното поле. Е, какво да кажа? Оставете ги да опитат. Още не сме започнали нищо.

Путин каза също, че Западът изглежда е готов да се "бие до последния украинец", което според него е "трагедия" за украинския народ.


Президентът обвини за продължаващия конфликт ръководената от САЩ НАТО, като подчерта, че последователните усилия на Русия за създаване на справедлива международна система за сигурност са били застрашени.

"Инициативите за съвместна работа в областта на противоракетната отбрана бяха отхвърлени, предупрежденията за неприемливостта на разширяването на НАТО, особено за сметка на бившите съветски републики, бяха пренебрегнати", каза Путин.

Ако целта на Запада е била да провокира конфликт между Русия и Украйна, той очевидно е успял, призна Путин. В стратегически план обаче Западът вече е загубил, когато Москва е започнала военната си операция в Украйна - заяви Путин.


Трябваше да разберат, че са загубили още в самото начало на нашата специална военна операция, защото нейното начало означава и началото на пълния разпад на американския световен ред.

Президентът допълни, че продължаващата авария "не може да бъде спряна"


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци