Център за временно настаняване на хора, бягащи от руската инвазия в Украйна, в Ptak Warsaw Expo в Надаржин, Полша, 8 март 2022 г.

Свързани новини

09.03.2022 13:12

Русия предупреди Запада: нашите санкции ще ви навредят

Видян 1347 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В сряда Русия предупреди Запада, че подготвя широк отговор на санкциите, който ще бъде бърз и ще се усети в най-чувствителните области на Запада, предаде Ройтерс.




Руската икономика е изправена пред най-тежката криза след разпадането на Съветския съюз през 1991 г. , след като Западът наложи унищожителни санкции на почти цялата руска финансова и корпоративна система след нахлуването на Москва в Украйна.




"Реакцията на Русия ще бъде бърза, обмислена и деликатна за тези, към които е насочена", заяви директорът на отдела за икономическо сътрудничество на външното министерство Дмитрий Биричевски, цитиран от агенция РИА.


 


Във вторник президентът на САЩ Джо Байдън наложи незабавна забрана за внос на руски петрол и други енергийни продукти в отговор на инвазията.



По-рано тази седмица Русия предупреди, че цените на петрола могат да се покачат до над 300 долара за барел, ако САЩ и Европейският съюз забранят вноса на суров петрол от Русия.




Русия твърди, че Европа потребява около 500 милиона тона петрол годишно. Русия доставя около 30 % от тях, или 150 милиона тона, както и 80 милиона тона нефтохимически продукти.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак