Ефекти от ретроградния Меркурий

Свързани новини

24.08.2023 12:12

Ретрограден Меркурий 2023: Ето всичко, което ви е необходимо, за да запазите спокойствие

Видян 1099 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 23 август Меркурий стана ретрограден в знака Дева. По време на този период, който приключва на 15 септември, може да чуете, че за всичко се обвинява ретроградната планета на комуникацията - от технологични неуредици до недоразумения с приятели и близки.

Но какво точно представлява ретроградният Меркурий, защо хората правят толкова голям проблем около него и има ли нещо, което може да се направи, за да се избегнат неговите капани и грешки?

Какво представлява ретроградният Меркурий?

Досе-Вия Треню, създател на приложението KnowTheZodiac и автор на "Знаци и небесни съдружници: Ретроградният Меркурий всъщност е оптическа илюзия. За период от три седмици планетата на комуникацията изглежда, че се върти назад поради близостта си до Земята, но всъщност не го прави. Тази оптична илюзия променя начина, по който общуваме, пътуваме, творим и се свързваме със себе си и един с друг."

Ефекти от ретроградния Меркурий

Може би сте чували предупреждения за това, че по време на ретроградния Меркурий електрониката се разваля, и това се дължи на връзката на планетата с всички неща, свързани с комуникацията.

"Нека да разгледаме значението на Меркурий и след това да видим как можем да използваме неговата меркуриева сила", казва Констанс Стеллас, астролог и автор на поредицата "Малка книга за грижа за себе си" и "Водени астрологични дневници". "Меркурий е богът на пратениците и управлява всички комуникации и изпълнени с мисли връзки между хората, както и документите. Да мислиш ясно, да мислиш бавно, да достигаш до думите, да помниш имена - всички тези функции се управляват от Меркурий."

Въпреки че може да звучи като причина да се приберете вътре и да заключите вратите, Стеллас казва, че има и някои положителни страни на бурния период на ретроградния Меркурий. "Посланието по време на ретрограден Меркурий трябва да бъде да забавим темпото и да си вземем умствена ваканция. Преразгледайте, преработете, преосмислете."


 Снимка:
Anecdote Candles


Източник: CNN


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева