Куп неща на небето ще ни вкарат в интригуващ филм от днес за месец напред, тъй като ни очакват едновременно по-дълъг от традиционните 20 дни ретрограден Меркурий от 21 април до 15 май, но към него броим и още 3-4 дни стационарност, в която ефектите продължават, от 18 април до 18 май, плюс коридор на затъмненията, комбинирани с новолуние в категоричния биткаджия Овен. Звучи трудно и може би дори неприятно, но дали е така?

Свързани новини

19.04.2023 12:19

Супердълъг РетроМеркурий и коридор на затъмненията ни вкарват в интересен филм за месец напред

Видян 2140 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Куп развития на небето ще ни вкарат в интригуващ филм от днес за месец напред, тъй като ни очакват едновременно по-дълъг от традиционните 20 дни ретрограден Меркурий от 21 април до 15 май, но към него броим и още 3 стационарност, в която ефектите продължават, от 18 април до 18 май, плюс коридор на затъмненията, комбинирани с новолуние в категоричния биткаджия Овен. Звучи трудно и може би дори неприятно, но дали е така?


Не, защото, благодарение на Юпитер и Венера промяната, която ни носи това сложно небе е за добро, особено за въздушните зодии Близнаци, Везни и Водолей.


„От 19-и до 21-ви април е активна КВАДРАТУРАТА НА СЛЪНЦЕТО КЪМ ПЛУТОН ВЪВ ВОДОЛЕЙ, точна на 20-и. Малко преди това, също на 20-и, посрещаме и НОВОЛУНИЕТО В ОВЕН, с което влизаме и в КОРИДОР ОТ ЗАТЪМНЕНИЯ до 05.05. СЛЪНЧЕВОТО ЗАТЪМНЕНИЕ е в точна квадратура към Плутон във Водолей, широк съвпад с Юпитер в Овен и Северен Възел в Телец, и широк секстил към Сатурн в Риби. При толкова наситена небесна картина и затъмнение в най-бързия и най-събитийния от всички знаци Овен – импулсът да се получават нещата ще бъде много силен. Доста работи, на които отдавна им предстои да се задвижат, сега имат потенциал да се „отключат“ и да започнат да се случват с доста бързо темпо.


При затъмненията често нещата някак сами идват при нас или си мислим, че задвижваме един процес, но Вселената някак чрез него ни отвежда до онова, което наистина трябва да се случи”, пише AstroEvolution. Това звучи точно като добрия ефект на Ретроградния Меркурий, защото – както неведнъж сме писали – той разбишква някои работи, кара други да закъсняват или да не се получават, изнервя комуникацията, ала в в същото време подрежда досега разбъркани неща, среща ни с хора, които да ни помогнат, почиства стари рани и проблеми, връща ни ценности от миналото в буквален и преносен смисъл, дава завършек на започнати отдавна проекти.


Все пак, ретроградният Меркурий от 21-ви април до 5-и май не е добър период за съставяне на ново правителство и за подхващане на нови важни неща изобщо, за подписване на договори и склчване на сделки.


„Точната КВАДРАТУРА КЪМ ПЛУТОН ВЪВ ВОДОЛЕЙ на 20-и ще ни покаже какво трябва да трансформираме в представите си за свобода, за солидарност, за социално равенство, за реформи и бунтарство, за Небесна мъдрост, за колективно съзнание; в отношението си към високите технологии. Нещо ще трябва да пуснем, за да се прероди по нов начин, на ново ниво на осъзнатост, а също и на поведение. СЕКСТИЛЪТ КЪМ САТУРН В РИБИ – духовни и емоционални граници, норми, предразсъдъци – време е да пренаредим някои от тях, които усещаме, че преграждат пътя ни, така че да подхождат повече на актуалния ни Аз (Овен).


СЪВПАДЪТ СЪС СЕВЕРНИЯ ВЪЗЕЛ В ТЕЛЕЦ – енергия на трансформация на отношението ни към парите, към ценностите, към природните ресурси; към вкусната храна, към материалната пищност; към всичко, което глези сетивата ни. Дали ще трябва да си наложим някаква дисциплина в отношението си към земните блага – сиреч да спестяваме, или тепърва да си позволим да им се наслаждаваме с повече свобода, или да си повярваме, че заслужаваме да печелим и да получаваме, да се научим да ги споделяме с околните или друго, енергията ще насочи всеки към неговите отговори.


Близкият СЪВПАД С ЮПИТЕР В ОВЕН ще служи като катализатор на цялата конфигурация, ще разширява енергията и ще ускорява събитията; ще ни вдъхва Вяра и целеустременост, само внимавайте със склонността на Овен към прекомерно Азово поведение и към агресия.
Вероятно ще се задвижат ситуации и събития, които да ни провокират да извървим личния си път до Голгота; да позволим на нещо от нас да си отиде, за да възкресим Аза си в нова светлина и нова същност, така че да ни служи по-добре за пътя пред нас.


Затъмненията винаги се усещат като енергия на кулминация и критичност, която задвижва онези процеси, които е наложително да се осъществят, дори и когато ние не сме наясно какви са те, като влиянието е активно през целия Коридор на Затъмнения.


Веднага след НОВОЛУНИЕТО, също на 20-и, СЛЪНЦЕТО ПРЕМИНАВА В ТЕЛЕЦ и ще остане там до 21.05. Така енергията малко ще се поуспокои и ще се заземи, като решенията, които вече сме взели и целите, към които сме се устремили, сега ще искаме и да ги материализираме; да понаберем плодове от усилията, които вече сме положили. Устрем и динамика също няма да ни липсват, тъй като Юпитер все още е в Овен, този месец на Телеца, няма да сме в обичайното в лежерно, към мързеливо темпо.


А съотнесено към енергията на Затъмненията, не само ще има събитийна наситеност, но и всичко ще се материализира много по-бързо. Внимавайте на каква вибрация сте! Ако вътрешния ни свят е в хармония, то и материализациите ще бъдат желани и приятни.


На 21-ви МЕРКУРИЙ В ТЕЛЕЦ ОБРЪЩА СВОЯ ХОД до 15.05., като стационарната му фаза ще се усеща по 2-3 дни преди и след това. Свикнали сме с препоръките за Ретро Меркурий – да не стартираме нови неща, да не подписваме нищо, да не водим важни разговори и т.н. А как се комбинира Ретро Меркурий с енергията на


Коридора от Затъмнения?


Ами, не само ще стартираме нови неща, но и много често именно объркванията, характерни за обратното движение на Вестоносеца, ще създават условията да се задвижат процесите, които затъмненията имат за цел да осъществят.


Все пак бъдете внимателни в детайли, в документи, в договори; при медицински изследвания и интервенции, пътувания и комуникации, но и приемете, че умовете на всички ни няма да са точно „тук и сега“. Доверете се на енергията, тя си знае работата.  


От 22-ри до 25-и РЕТРО МЕРКУРИЙ Е В СЕКСТИЛ КЪМ МАРС В РАК, точен на 24-и. Влиянието ще ни насочи да преразгледаме някои минали решения свързани с дома, душата, емоциите и най-близките ни хора. Като въпросите е вероятно да са свързани и с финанси и земни ресурси. Аспектът е хармоничен, така че е възможност да пренаредим нещо от горните теми по нов, по-желан от нас начин.
През цялата седмица сме под влияние и на продължаващия СЕКСТИЛ НА САТУРН В РИБИ КЪМ СЕВЕРЕН ВЪЗЕЛ В ТЕЛЕЦ, активен от 4-25.04", завършва AstroEvolution.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.