Свързани новини

24.06.2014 14:01

Ремонтират 30 улици през лятото

Видян 1034 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

30 вътрешноквартални улици ще бъдат изградени през това лято, съобщиха от Столичната община. Улиците се в районите Люлин, Витоша, Средец, Оборище, Лозенец, Младост, Овча Купел, Панчарево, Подуяне и село Клисура. Строителните дейности ще започнат в средата на юли. Процедурата за избор на изпълнители вече е приключила и в момента се сключват договорите със строителните фирми. За изграждането на пътните участъци са заложени 12. 5 милиона лева в инвестиционната програма и програмата за текущ ремонт на Столичната община.


През вчерашния ден стана ясно и че ремонтът на Ботевградско шосе от ул. Летоструй до Столичен околовръстен път заедно с прилежащите му съоръжения се изпълнява в срок. Кметът на София Йорданка Фандъкова и заместник- кметът на направление транспорт Любомир Христов инспектираха ремонтните работи


Обектът включва 10 съоръжения - пет надлеза и пет пешеходни подлеза. Общата стойност е около 9.5 млн. лв. Изпълняват се ремонтни работи по южното платно на бул. Владимир Вазов в участъка от ул. 61 до бул. Ботевградско шосе, където се полагат нови бордюри в разделителната ивица. Предвижда се до 4 юли да бъде положен и втория пласт асфалтобетон по двете платна на бул. Владимир Вазов. Работи се по надлезите: надлез по бул. Ботевградско шосе над бул. Владимир Вазов – северен и надлез по бул. Ботевградско шосе над бул. Владимир Вазов – южен, надлез по бул. Ботевградско шосе над Източна тангента – северен и южен. Предвижда се да бъде обособена и велосипедна алея с обща дължина 10 км.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

лъв