Свързани новини

18.08.2020 17:53

Протест в защита на майките от агресия пред Румънското посолство

Видян 2627 пъти | Коментари 7
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Протест на граждани в защита на майките и жените от агресия е обявен за 21 часа тази вечер в района на кръстовището на Румънското посолство.
Организаторите на проявата са заявили желанието си да протестират в общината заради това на място ще има и полицейско присъствие.
Днешният протест е факт, след като снощи майка, караща съпруга и двете си малки деца, форсира блокадата от протестиращи пред Румънското посолство.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Anonimen 19.08.2020 09:57

    Смехуркото Недялко Н. си заработва грантовете и траншовете от мутрата, завършен мизерник и помияр

  • 006 Anonimen 19.08.2020 09:08

    Няма животно, което целенасочено да вкара децата си в беда.Всяко животно, виждайки или усещайки опасност, се стреми да отвлече вниманието на враговете от децата си и ако няма друг избор, се жертва заради тяхния живот. Тази така набедена за "майка" съзнателно постави живота на децата си в опасност, като се вряза в тълпата от протестиращи. Тя даже не може да бъде сравнена с животно, защото ще обидим животното.Че чак и протест спретнали герберунгелите, да й защитят честта. А мъжа й какво правеше в колата, защо не излезе да каже две думи за защита на честта на "майката"? Ами защото той изпълнява ролята на коминочистач във връзката с тая женица проста, с лента на главата като камикадзе.Затова сега чуждите мъже ще защитават честта на тази много известна "майка" с име Елена.Пълна пародия!

  • 005 Anonimen 18.08.2020 23:25

    Горкият съпруг, не му е лесно с такава жена камикадзе. Между другото, защо полицаите не са зели имената на тази откачалка, не са и направили тест за алкохол, дрога...та това направо си е терористичен акт?!

  • 004 Anonimen 18.08.2020 21:17

    Истинските отговорни майки НЕ ГАЗЯТ хора, протестиращи за свобода и правосъдие, ПРЕД ДЕЦАТА СИ! НАСТОЯВАМЕ ТАЗИ ДРУГАРКА ДА БЪДЕ ОБВИНЕНА ЗА ОПИТ ЗА УБИЙСТВО И ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ! Такава "майка" не може да възпитава деца, а едно дете на 2 годинки трябва да е в леглото късно вечер, а не по улиците!Да се разследват и полицаите, които не са взаели проби и завели случая, въпреки свидетелските показания!

  • 003 Рупорът на ГЕРБ-мафията и списвач на най – фалшивият сайт в България PIK.bg Недялко Недялков 18.08.2020 18:59

    социалните мрежи той написа следното: “Момичето, което изпратихме снощи с колегите да се конфронтира с протестиращите свърши чудесна работа, но можеше сценарият да бъде подготвен и по – добре. Ако беше прегазила по – агресивно хората, наглите метежници срещу законно избраната власт щяха да разберат, че искат или не – ГЕРБ ще управлява, а не комунистите, Радев и Васил Божков. Поклон пред Елена Мицева, която защитава ГЕРБ и герберщината, и нашият лидер Бойко Борисов”

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

водолей