Свързани новини

18.08.2020 16:59

Майката не ще протокол, губи 1000 лв. застраховка: мирише на постановка

Видян 10923 пъти | Коментари 8
Гласували 5 рейтинг: 4.4000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Не харесвам конспиративните обяснения, но все пак. Първо РПУ отказва да каже името на жената в колата от снощи. "Някаква си Елена на 44 години", казва полицай от РПУ-то.  Няма протокол на случката. Явно Елена Едикояси не е настояла . От Първо РПУ казаха за "Сега" "няма протокол, защото няма ПТП". От което следва, че Елена не може да претендира за застраховка. Елена гори с минимум 1000 лева за нанесени щети по колата. Може би Елена е над тези неща", коментира във ФБ журналистът Мария Стойкова, след като адвокатът на арестуваните и пуснати снощи блокирали кръстовището изнесе фактите. НА ЕЛЕНА Х НЕ Е ВЗЕТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ПРОБА ЗА АЛКОХОЛ И ДРОГА, ПРОТИВОЗАКОННО Е И НЕРЕГИСТРИРАНЕТО НА СЛУЧАЙНО СЪВПАДНАЛИЯ С НОВИНИТЕ НА НОВА И ВИДЯН НА ЖИВО ПОНЕ ОТ 350 000 БЪЛГАРИ ИНЦИДЕНТ. ВЪПРОСЪТ ЗАЩО Е МНОГО ВАЖЕН, ЗАЩОТО ТОВА Е ПРИКРИВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. :МВР потвърди информацията, че няма оплакване, т.е. няма и протокол за ПТП, не са взети задължителните проби от майката и не е спазена цялата процедура. Което подсказва, че всичко е направено напълно съзнателно, явно след получеена заповед отгоре. В противен случай, има правила, които са задължителни за служителите на МВР по закон. Укриването на бащата е възможно да е заради факта, че според съседи на семейството, адресът им, закъдето уж бързат, е точно в обратната на движението на колата през нощта, при това с две малки деца, а двамата са активисти на партия ГЕРБ. Първият от тези факти беше потвърден с излизането на информация за данните на майката в сайтове. Другият, макар и показателен, естествено е въпрос на личен избор. 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Anonimen 21.08.2020 21:50

    Никой ли не забелязва, че този (с бяла шапка), който чупи доста технично стъклото, след това незабелязано в суматохата се оттегля. На мястото остава друг, по-възрастен човек с бяла шапка и неадекватно поведение. Има поне двама, които крещят фрапиращо нецензурни думи, които изобщо не са в стила на ТЕЗИ протестиращи. Подла инсценировка, в която децата бяха ужасно използвани, а истинските протестиращи се стремят да успокоят жената и да въдворят реда. Виновникът-вандал не беше арестуван, обръща се и изчезва в тълпата. Медиите не го излъчват, с изключение на кардите по бТВ. Не разбирам защо всички медии се правят, че не са го видели!

  • 006 Петър Пенчев 19.08.2020 15:48

    Ама то по-горе официално се вижда потвърждението на СДВР, че както пише в тази статия, няма протокол. Какво изобщо коментираме. Ясна е работата. Пито-платено!

  • 005 Тони Кръстев 19.08.2020 15:04

    МВР потвърди: не е издало протокол, защото жената не е поискала. Нищо, че е задължително по закон. Защо ли? Щетите по колата са за повече от 1000 лв. Кой не би ги взел, ако не е предварително обезщетен!

  • 004 до 3 18.08.2020 23:06

    Имаш пред вид Борисов и Ко?!

  • 003 Anonimen 18.08.2020 19:29

    Много сте слепи, това е фалшива новина. Време е радев да последва съдбата на Чаушешко!

RSS

Най-нови

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Бащата на убития младеж от Цалапица ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и