Свързани новини

02.05.2019 12:06

Премиерът: Глупост е, че ще вадя България от ЕС

Видян 1727 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Твърдението на опозицията, че съм щял да извадя България от ЕС, е пример до къде може да стигне глупостта им. Това каза министър-председателят Бойко Борисов след среща с премиера на Свободна държава Бавария Маркус Зьодер, предаде Фокус. Той обърна внимание, че колегата му Зьодер е бил един от най-резките срещу България преди години и му е трябвало време, за да се запознае с много от детайлите. Според него, ако и България е в Шенген и утре дойде друго правителство, което не се справя с миграционната вълна от Турция, до Холандия и Бавария ще вървят мигранти до шенгенско пространство.


„Колегата Зьодер казва, че България е направила много за ЕС, а вчера чух от колеги от опозицията, че съм щял да извадя България от ЕС. Просто само давам пример на глупостта им, докъде може да стигне“, допълни премиерът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 16.08.2020 10:31

    Колегата ти Зьодер знае колко си глупав,знае че България е подгизнала от корупция,знае че сме най бедните на Балканите и в Европа,но му дреме на х.я. Маркус мисли за народа на Бавария,а ти мислиш,как и колко пари да натикаш в личната си банкова сметка.Втори месец,българите са по площадите и искат незабавно да се омитате с каскета от столовите върху сте си инсталирали запарените задници.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни