Свързани новини

01.05.2019 13:25

Нинова: Подават оставки, но остават с апартаменти! Апартаментен морал! Това са ГЕРБ!

Видян 3171 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Подават оставки, но остават с апартаменти! Апартаментен морал! Това е ГЕРБ!" ,  заяви на Първомайския митинг на БСП лидерът на партията Корнелия Нинова.

"БСП е единствената партия, която може да победи ГЕРБ.

Нека заедно, на 26-ти, си върнем достойството на народ, който е бил люлка на цивилизацията, да си върнем държавата от октопода, който я е завзел", заяви Нинова.

"Ние не сме идеални, но водим борбата срещу ГЕРБ, не ни купиха с постове", изтъкна още тя.

С първомайското шествие левицата даде старт на предизборната си кампания за евроизборите, а Нинова запали множеството с изключително емоционално слово.

"Милиони живеят зле, но властта си направи къщи за гости за милиони, изтъкна тя. Едноличният режим на Борисов съсипа българската индустрия. Те не по стълба се качиха във властта, с асансьори излетяха и там, от високото, виждат, че народът живее щастливо", заяви лидерът на БСП, припомняйки "Приказка за стълбата" на Смирненски.

"В България е имало турско робство и Руско-турска освободителна война, заяви тя. Не подменяйте историята, г-да управляващи", призова лидерът на БСП. И предупреди, че ГЕРБ могат да подменят и резултата от изборите.

"Днес тук сме хиляди и още хиляди ни гледат и слушат. На 1 май ни събира миналото. Събра ни и настоящето, защото днес в 21 век в България има бели роби на труда. Днес в 21 век в България има хиляди работещи бедни. Най-вече ни събра бъдещето, общата ни воля да променим това, защото днес учители, земеделци, малък бизнес, шивачки, монтьори, механици, миньори, учени живеят зле. Сигурно сте чули статистиката от вчера. Над 1,5 млн. българи живеят под прага на бедностСъбра ни миналото", заяви в началото на словото си Нинова.

Има ли хора от Ямбол, обърна се към множеството Нинова. И след като чу възгласи: "Да!", продължи:
"В Ямбол качват на гръб своите близки болни, а Цветанов с луксозен асансьор се качва в средата на хола си!"

"Подават оставки, но остават с апартаменти. Апартаментен морал! Това е модел, който три правителства на Борисов 10 години създадоха в България. Модел, в който властта и парите победиха закона. Модел, в който едноличният му режим съсипа българските институции. Алчността заличи справедливостта. Бездушието уби солидарността. Задкулисието унищожи истината, а паралелната държава завзе истинската", продължи лидерът на БСП.

"Ето, защо 26 май е изключително важна дата. Правителството на ГЕРБ, Обединени патриоти и ДПС ни отдалечават от нашите ценности.

Те си избраха слоган „Европа ни чува“. Да, тя ги чува и ги видя. И им отговори. Няма да бъдем приети скоро в Шенген, дори и по въздух и по вода, както обеща Борисов. Няма да бъде свалено наблюдението върху правосъдната система, защото не е ефективна. Граждани за европейско развитие на България ни отнемат европейското бъдеще всеки ден. Можем да спрем подмяната и безперспективността. Можем да направим промяната на 26-и, но промяна и тук в България", посочи Нинова.

"Можем да направим промяната. Ние уважаваме всички партии. Ние уважаваме свободния избор на всеки - да подкрепи, който иска, но нека да кажем истината - единствената партия, която може да победи ГЕРБ и да даде старт на промяната е БСП", продължи Нинова.

„Скъпи сънародници, ако искате тази промяна да започне, подкрепете ни на 26-и с бюлетина номер 18. Ние не сме идеални. Знаем го. Но ние три години се борим срещу статуквото, срещу задкулисието, срещу модела на прехода. Не успяха да ни купят с постове, не успяха да ни купят с пари. Искаме да продължим", обърна се към множеството Нинова.

И продължи:



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Дядо Йоцо гледа 30.06.2019 14:08

    Ало, тъпанар /към анонимния коментатор/, не обиждай трудовия български народ на празника 1-ви май!!Права е Нинова ! Само БСП могат да свалят от власт олигархичния ГЕРБЕРСКИ модел!!Кражби и корупция от -саниране, некачествени пътища - магистрали,шуро-баджанащина в общинските съвети на всички областни градове- кумгейт, суджукгейт, апартаментгейт, къщи за гости гейт, БАБХкозигейт,калинки, недоучени арогантни чиновници като вожда си ББ,ЦвЦв, Дончевци, Горановци,Порожановци о още и още !!Приятели, трябва да ги изметем на бунището!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион