Повече не можем да отлагаме работата за София! Като председател на Комисията по обществен ред и сигурност обявих първото заседание на 20 февруари от 12 часа“, обяви общинският съветник от Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет Ваня Тагарева. Тя призова общинските съветници да поемат отговорност и да започнат да работят в интерес на жителите на столицата.

Свързани новини

15.02.2024 12:12

Повече не можем да отлагаме работата за София: Общинските съветници от ГЕРБ

Видян 292 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 „Повече не можем да отлагаме работата за София! Като председател на Комисията по обществен ред и сигурност обявих първото заседание на 20 февруари от 12 часа“, обяви общинският съветник от Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет Ваня Тагарева. Тя призова общинските съветници да поемат отговорност и да започнат да работят в интерес на жителите на столицата.
 
Цялостната културна и образователна политика на града ни е поставена в риск. За това сигнализира председателят на Комисията по култура, образование и наука към СОС Мирослав Боршош: „Знаете ли, че тази година може и да няма София Филм Фест? Свиках Комисията на 20 февруари от 13 часа, за да започнем да подреждаме този хаус.“
 
„На 20 февруари от 15 часа ще се проведе първото заседание на Комисията по финанси и бюджет към СОС. Повече от три месеца след изборите комисиите най-после ще бъдат свикани, имаме много работа за наваксване – столичани очакват от нас отговорност“, категоричен бе председателят на бюджетната комисия от Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет Димитър Вучев.
 
 „160 дни безвремие в Столичния общински съвет приключва – това е отговорното политическо поведение. Работата за София трябва да започне“, заяви председателят на Комисията по икономика, собственост и дигитална трансформация Прошко Прошков. Комисията ще заседава на 21 февруари от 14 часа.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

везни