Playboy прекъсна връзките си с изпълнителката за възрастни Миа Халифа, след като родената в Ливан порнозвезда публикува серия от туитове, в които приветства нападението на Хамас срещу Израел

Свързани новини

11.10.2023 13:45

Playboy забрани порнозвезда заради подкрепа за Хамас

Видян 1107 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Playboy прекъсна връзките си с изпълнителката за възрастни Миа Халифа, след като родената в Ливан порнозвезда публикува серия от туитове, в които приветства нападението на Хамас срещу Израел, съобщи Fox News. Халифа настоява, че не е подкрепяла насилието.

"През последните няколко дни Миа направи отвратителни и осъдителни коментари, в които отправяше поздравления за атаките на Хамас срещу Израел и убийствата на невинни мъже, жени и деца", заяви Playboy в имейл до създателите на съдържание в понеделник, според американския новинарски сайт. "В Playboy насърчаваме свободното изразяване и конструктивния политически дебат, но имаме политика на нулева толерантност към речта на омразата. Очакваме Мия да разбере, че думите и действията ѝ имат последствия".


Списанието добави, че каналът на Халифа в Playboy ще бъде изтрит, а всички нейни видеоклипове ще бъдат блокирани на уебсайта му.

Споровете започнаха в събота, когато Халифа публикува туит, в който насърчава "борците за свобода в Палестина да обърнат телефоните си и да снимат хоризонтално", а по-късно обяснява, че "просто искам да съм сигурна, че ще има 4k кадри на моя народ, който разбива стените на открития затвор, в който е бил принуден да излезе от домовете си и да влезе, за да имаме добри варианти за учебниците по история, в които ще пише как се е освободил от апартейда".

Същата сутрин бойците на Хамас предприеха изненадваща атака срещу Израел, като изстреляха бараж от ракети по израелските градове и щурмуваха еврейски селища близо до границата на страната с Газа. От вторник досега са убити най-малко 800 израелци и над 2000 са ранени, а ответните удари на Израел в Газа са отнели живота на най-малко 770 палестинци. Смята се също, че Хамас държи най-малко 150 израелци като заложници.


През целия уикенд Халифа публикува про-палестинско съдържание. Тя сравнява снимка на камион с въоръжени членове на Хамас с "ренесансова картина" и заявява, че всеки, който е на страната на Израел, е "от грешната страна на апартейда и историята ще покаже това с времето".

Заради коментарите си Халифа е уволнена и от Red Light Holland, компания за производство на халюциногенни гъби, с която е работила като съветник по социалните медии. "Бих казала, че подкрепата за Палестина ми изгуби бизнес възможности, но съм по-ядосана на себе си, че не проверих дали влизам в бизнес с ционисти", написа тя в отговор в Туитър.


Роден в Ливан, Халифа се прочува като най-рейтинговата звезда на Pornhub през 2014 г., преди да се откаже от индустрията само след три месеца пред камерата. По-късно тя твърди, че е спечелила само 12 000 долара в порноиндустрията, и оттогава се е прехвърлила към продуциране на съдържание с рейтинг X в OnlyFans - платформа, която позволява на потребителите да плащат директно на създателите за снимки, видеоклипове и друга виртуална еротика.

Без да е чужда на споровете, през 2021 г. Халифа беше обвинена в антисемитизъм, след като публикува своя снимка, на която пие вино от окупираната от нацистите Франция, за която се похвали, че е по-стара от "държавата на апартейда" Израел. Три години по-рано тя получи смъртни заплахи от "Ислямска държава" (ИД, преди това ИДИЛ) за това, че е заснела секс сцена, облечена в хиджаб.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

скорпион