Путин преди старта на военната операция

Свързани новини

24.02.2022 16:21

Планът на Путин: Нова власт в Киев и областни референдуми за присъединяване към Русия

Видян 3508 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


След атаката в четвъртък на Русия срещу Украйна най-интересният въпрос е какво следва?


 


Пред най-масовата пишеща медия в страната КП внукът на премиера и външен министър по време на Втората световна война Вячеслав Молотов – Вячеслав Никонов, който е първи заместник-председател на Комисията по международни дела на Държавната Дума – парламента в Москва, коментира:  


 


„Нужна ни е мирна, свободна, суверенна Украйна, която е в дружески отношения с Русия. За това ще бъде направено всичко необходимо. Ще настояваме на власт да дойде правителство, което ще бъде за конструктивни отношения с нашата страна. Това е в интересите на Украйна като държава. В Киев в последната година имаше 3000 американски дипломати и служители, които ръководеха там”.


 


Това потвърждава думите от сутрешното обръщение на Путин преди старта на военната операция, според което ще бъдат наказани „провеждалите геноцид и нацификация”.



„След завършването на горещата фаза, ще започнат арести на военни престъпници. В Русия имаме заведени дела на лица, отговорни за гибулта на жители на Донбас, за масовата смърт в Дома на профсъюзите в Одеса. Ще ги привикаме в Русия и ще ги осъдим. Ако Америка може да си позволи да процедира така, значи и ние можем, още повече в това число на жертвите са и граждани на Русия”, коментира влиятелният професор по външна политика във Факултета по държавна сигурност на Русия Сергей Фокин.



Според него: „след спецоперацията от украинските затвори ще бъдат пуснати политзатворниците. След това ще има избори. Хората ще могат да гласуват без натиск от националисти и радикали. Възможно е да последват референдуми,  какъвто имахме в Донбас и Николаев, Херсон, Одеса да поискат да се присъединят към Русия”.


 


 


 


 


Пламен Валентинов


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 26.02.2022 07:48

    Ако може да се говори за някаква полза от военните действия на Русия в Украйна, то това е денацификацията ! Неонацизма се възражда в целият свят, в т.ч и у нас !Трябва да бъде ликвидиран, а военните престъпници съдени и наказани !

  • 001 Anonimen 25.02.2022 09:47

    тази война е срещу наплива на ам. натовски войски и правене на обръч около суверенна Русия,затапване на границите й от байдънците ....и твърдоглавието им....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

везни