Украинските граничари не оказват съпротива на настъпващите руски войски
01/02

Свързани новини

24.02.2022 09:21

Противовъздушната отбрана на Украйна е унищожена: Русия

Видян 23308 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Русия е унищожила противовъздушната отбрана и военновъздушните сили на Украйна с поредица от прецизни атаки, се казва в изявление на Министерството на отбраната на страната, след като летища и писти в страната бяха разтърсени от експлозии, предаде RT.




В четвъртък сутринта официални лица също така заявиха, че украинските граничари не оказват съпротива на настъпващите руски войски, които са се придвижили, след като президентът Владимир Путин подписа заповед за започване на "специална операция" в Донбас.


 


В същото време официални лица отхвърлиха твърденията на ръководителите на отбраната на Киев, че Русия е загубила поне един военен самолет над страната по време на офанзивата.




В по-ранно изявление Москва съобщи, че нанася удари по елементи от военната инфраструктура на Украйна.


 


Русия започна офанзивата срещу Украйна в четвъртък сутринта по заповед на президента Владимир Путин, който заяви, че целта на операцията е да демилитаризира и "денацифицира" Украйна.




Руският лидер заяви, че военните действия са необходими, за да се спрат украинските атаки срещу двата отцепили се региона Донецк и Луганск, които Москва призна за суверенни държави в понеделник. Той заяви, че Русия може да бъде нападната от украинските радикали, ако влиянието им в страната не бъде намалено, и обвини западните държави, че въоръжават Киев срещу Русия.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 24.02.2022 22:04

    така трябва защото европа+сащ=гейове(джендъри) трябва да се изличат с термоядрени ракети

  • 002 Anonimen 24.02.2022 19:55

    24.02.22 На 15:30 по МСК (обновляется в телеграм канале). Общая характеристика: - ПВО Украины уничтожены; - ВМС Украины уничтожены; - Уничтожены основные командные центры и склады; - ВС вошли в Харьков. Ведутся бои. Есть потери с обеих сторон. - ВС замечены на подходах к Сумам, Одессе и Херсону. - Активно используется авиация и вертолеты - Воздушные бои ведутся в 10 км от Киева. Вероятно, десантирование боевых групп в Киев. - Сообщается, что ВС РФ входят в данный момент в Херсон на 17:00 по МСК

  • 001 Pessimist 24.02.2022 14:47

    Това е само началото.Ако Путин спре, значи е загубил. Вероятно го съзнава. Започва опит за преразпределение, който може да завърши с липса на нещо за разпределяне. Санкциите, които няма как да не бъдат наложени ще са новия претекст за искания от страна на Русия.Когато най-после избрахме печелившата сила, ще се окаже, че печеливши няма.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

везни