Свързани новини

09.08.2021 15:55

Петър е агресивен, аз също: Слави

Видян 3296 пъти | Коментари 7
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   "По повод на сутрешното интервю на Петър Илиев в Нова телевизия, разбрах, че той се бил държал агресивно. Не видях много хора да коментират това, което той е казал, а коментират как го е казал.


Значи, ако разбирам правилно, явно съществуват хора, които предпочитат сладко да ги лъжат, вместо агресивно да им казват истината.


Е, аз не съм от тези хора.


Само да ви припомня, че Петър Илиев е преподавател по конституционно право, говори три езика, не е бил никога във властта, не е бил министър в нито един кабинет на Бойко Борисов, не е участвал в обществени поръчки, не е предлагал Делян Пеевски за шеф на ДАНС, а е бил адвокат на годината.


Запознах се случайно с него, когато правихме референдума и моите впечатления са, че той е смел, отговорен, лоялен, добър баща и добър съпруг. И ако е агресивен, това е явно, когато има причина и основание. А между другото, ще ви призная, че и аз съм агресивен.


Ще кажа нещо и на „Демократична България“, „Изправи се! Ние идваме!“ и БСП. Ако пак ще използвате Петър Илиев, само и само да не подкрепите правителството на „Има такъв народ“, явно си мислите, че никой не прави разлика между повод и причина. Петър Илиев е поводът, който си търсите, а причината е, че всички вие явно сте играчи от статуквото и за нищо на света не можете да приемете някой да ви се бърка в така наречената „политика“. Ами добре, хайде да видим какво ще стане!", пише С.Трифонов. 19' писа за неотреченото от Илиев плагиатство, както и за признанието, че консул го е направило другото кандидат-вице на ИТН.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Anonimen 10.08.2021 12:52

    Г-н Трифонов, не знам дали си чалга певец, но със сигурност си ЧАЛГА ПОЛИТИК ! Престани с твоите комплекси на тема американско образование и владението на няколко езика ! Явно е, че нито едно от двете не притежаваш ! Върви си в ЛЕВСКИ- Г, където още имаш публика ! ...

  • 006 Електра 10.08.2021 11:44

    Чудя се на акъла на Славчо, защо му е тази власт след като, Импексовите комуняци, и мутрите на Ян Хаджигевкян, Ян Бибиткян, Сестра Галева и старата мома Дончева, и комунетата от Дай България Гно. ма и Купона, не му дават да си избере дори министрите, докато Каунското служебно правителство, вече уреди децата си на тлъсти държавни ясли, като Премиера Янев например. Дефакто Кауна Радев му назначи всички бордове и дори гл. Секретар на МВР, Кауна и неговите хора ще крадат, а Слави ще обира негативите...

  • 005 Кака Милка, професионален любител-историк 10.08.2021 11:27

    Току що излезе световната класация по " Форбс § Фъйненшънъл Магазин" за класацията за най- великите мъже на всички времена на света: 1. Александър Филипов - Велики 2.Наполеон I Бонапарт - Император на Франция 3.Гай Ю́лий Це́зар Октавиа́н А́вгуст, Цезар на Римската Империя 4.Бойко Борисов най-великия български политик от 681 година до днес.Спечелил 27 и 1/2 пъти коснекютив-(поредни) избори за властта.Безсребърник, мъж на думата си.За него специално е измислена сентенцията: "Казана дума-хвърлен камък!" 5.Слави Трифонов, за сега № 2 най-велик български политик.Но с тенденция да се издига нагоре още и още. И после идват сравнително с предишните, много по-дребни по величина световни диктатори, от рода на : 6.Гай Юлий Цезар Август Германик, известен като Калигула. Същия дето спял в едно легло с коня си Буци-Фал в легло персон и половина?!? 7.Тиберий Юлий Цезарь Август, дъртия перверзник, дето не разчитал на демократични избори, като нас, а направо решително удушил баща си за да му вземе властта. 8.Нерон Клавдий Цезарь Август Германик, най-слабия поет на Римската Империя. Запалил половин Рим ,само за да се инспирира( вдъхнови) от пламъците и да напише поемата на живота си. Но заспал още на втория стих и Петроний, Арбитр се наложило да я дописва. 9.Тиберий Клавдий Цезарь Август Германик, Куция съпруг на благопочтената моралистка Влерия- Месалина.Първата меценатка на плеймейтките. от 10-то място на там,просто не си струва дори да ги споменаваме! Толкова са "счупени".

  • 004 1990 10.08.2021 11:16

    Преди ръкополагането от мафията пълзеше и целуваше всичко наред. При окупацията на АОНСУ по нареждане на РК на БКП ползваше бял прах да омайва студентата Виолета от ИХТБТ или ПИМЕ. Нервен простак не значи агресивен, доколкото последващата му реакция е като на бито куче.

  • 003 Anonimen 10.08.2021 10:45

    До 001 и 002 Ще ви се наложи да запомните още много неща АКО ИМАТЕ КАПАЦИТЕТ И ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ТОВА!! а между другото щом пищите значи ПОСОКАТА ЕПРАВИЛНА!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион