Свързани новини

09.08.2021 15:47

Нинова излъга за Петър Илиев и пенсиите

Видян 5274 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Корнелия Нинова хладнокръвно излъга, че като юридически консултант на БСП Петър Илиев по "2-3" казуса се представил много добре. Всъщност, истината е съвсем друга. Той се издънва и не успява да защити пред Конституционния съд жалбата за близкия до Нинова червен депутат и шеф на СИК - Шумен Иван Иванов. Научен факт. Странно е, че Нинова застана и зад кандидатката за екоминистър с мъж, осъден ефективно като част от ОПГ за грабежи и за номинирания за правосъден министър. Тя не каза истината и по въпроса с преизчисляването на пенсиите, предложено от служебния кабинет, срещу което категорично се обяви кандидатът за финансов министър от ИТН и бивш финансист в прочулата се с провалените си ваксини АстраЗенека, управлявана у нас от майката на евродепутата от ГЕРБ Ева Майдел, и  то само преди 3 дни. В нещото като декларация, изпратено от ИТН на БСП и Изправи се! такава точка е записана, но като общо пожелание - без конкретни срокове и увеличения, докато проектът на служебния кабинет е това да стане от 1 октомври със средно повишение от 12,5% в доходите на възрастните българи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 10.08.2021 13:25

    Освен с пунктоацията, имате проблем с някои понятия. Неуместен е изразът Ви "Научен факт". Винаги е виновна Нинова и БСП. Другите, като започнем от боко с най-автентичните дипломи и награди, са един жалък "ненаучен факт", с ангелоподобни качества и свойства. Пенсиите не са социална помощ, а са средства, които работещият човек е осигурил с образование,квалификация, труд и доход. Много очевидна е библейската практика - "На който има, ще му се даде, на който няма - ще му се вземе". Ненормално е човек, на когото си казвал какво да прави, да взема пенсия колкото теб, защото не е учил, но има пет години стаж повече. Станишев, не съм му фен, направи осъвременяване, което изглеждаше справедливо - най-далечните пенсионери получават най-голям процент. И този процент се снижава към новоотпуснатите. Усеща се как се натиска за максималните пенсии, това са хората, които няма опасност да умрат от глад, няма да обяснявам защо. Другата линия е популистката - дай на гьотере да увеличим най-малките пенсии, за да надхвърлим, да изпълним...не знам си кво европейско. Няма да стане. Вече 32 години. А междинните? Онзи Гълъб ли, Сврака ли непрекъснато говори за средно 12,5%.Средно знаем какво е, като започнем от пръстите на ръката, до онова, че средната заплата е 1000 лева примерно, защото някой взема 1500, а друг - 500. Това е средно. Не вярвам, блатото е много дълбоко и гнусно. А можем да се превърнем за пет години в онова, което знаем, че можем и заслужаваме да бъдем. България не е на тарикатите и крадците, има много почтени българи. Те ще излязат закономерно, защото историята показва, че когато е най-трудно, идват идеалистите и оправят нещата, след това ги изместват тарикатите и крадците... Примери много. Съжалявам за пропиляните възможности и унижението на България и българите.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв