The Quantum of the Seas cruise ship

Свързани новини

27.04.2023 11:04

Пътник на круиз изчезна зад борда по време на пътуване от Австралия до Хаваите

Видян 639 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бреговата охрана на САЩ засега не е открила следи от австралийски пътник, за когото се предполага, че е паднал зад борда на круизен кораб, пътуващ от Бризбейн за Хаваите, предаде CNN.

В изявление на бреговата охрана се казва, че късно вечерта във вторник е получен сигнал от круизния кораб Quantum of the Seas за човек зад борда на около 500 мили (805 км) южно от Кайлуа Кона, Големия остров.

Круизният кораб е останал на мястото на инцидента около два часа и е задействал шест спасителни пръстена в опит да спаси пътника, но е продължил пътуването си, когато от него не е открита следа, заяви бреговата охрана.

Хеликоптер "Херкулес" на бреговата охрана на САЩ извърши въздушно претърсване на района в продължение на шест часа в сряда и ще възобнови търсенето в ранни зори в четвъртък, съобщи бреговата охрана.

Royal Caribbean излезе с изявление, в което потвърди, че един пътник е изчезнал.

"По време на транстихоокеанското си плаване гост на борда на Quantum of the Seas е излязъл зад борда", се казва в изявлението на компанията, според филиала на CNN Nine News.

"Екипажът на кораба незабавно започна операция по издирване и спасяване и работи в тясно сътрудничество с местните власти", се допълва в съобщението.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.