MV Gemini ще обиколи света за три години.

Свързани новини

12.03.2023 07:33

Вече можете да живеете на круизен кораб за 30 000 долара на година

Видян 22275 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мечтали ли сте някога да се откажете от всичко, да оставите всичко зад гърба си и да тръгнете на път, за да избягате от всички задължения?

Звучи добре, нали? Но също така звучи скъпо. Или поне досега това звучеше скъпо - защото сега една круизна компания започва тригодишен круиз, 209 214 км (130 000 мили), за бягство от ежедневието срещу сравнително достъпна цена от 30 000 долара на човек годишно.


Life at Sea Cruises откри резервациите за тригодишното си пътуване с MV Gemini, което ще отплава от Истанбул на 1 ноември.

Да, на 1 ноември 2023 г. - така че имате осем месеца, за да подготвите паспорта, ваксинациите и способностите си за работа от разстояние.

Компанията обещава да посети 375 пристанища по света, 135 държави и всички седем континента. През трите години корабът ще измине повече от 130 000 мили, като ще разгледа емблематични забележителности - от статуята на Христос Спасителя в Рио де Жанейро и Тадж Махал в Индия до Чичен Ица в Мексико, пирамидите в Гиза, Мачу Пикчу и Великата китайска стена. В него са включени дори пътувания до 103 "тропически острова" От тези 375 пристанища 208 ще бъдат с нощувка, което ще ви осигури допълнително време за престой в дестинацията.


Компанията е отделна от Miray Cruises, която в момента разполага с MV Gemini, който обикаля Турция и Гърция. Компанията има 30-годишна история в круизната индустрия. За пътуването MV Gemini ще бъде ремонтиран.



Той разполага с 400 кабини, в които могат да се настанят до 1074 пътници.

Поради естеството на пътуването, наред с традиционните удобства, ресторанти и развлечения на круизните кораби, Gemini ще бъде оборудван и с възможности за дистанционна работа. Компанията обещава пълноценен бизнес център със зали за срещи, 14 офиса, бизнес библиотека и салон за почивка, вероятно за вашите кафе паузи по време на работа. Достъпът е безплатен.

Ще има и денонощна болница с безплатни медицински посещения. Компанията също така предлага възможността за "допълнителни данъчни облекчения при работа като международен гражданин на борда на кораба".


"Професионалистите се нуждаят от свързаност, подходящи удобства и функционалност, за да могат да изпълняват задълженията си", заяви в изявление Микаел Петерсон, управляващ директор на Life at Sea Cruises. "Няма друг круизен кораб, който да предлага подобна гъвкавост на своите клиенти. "

Каютите варират от каюти "Virtual Inside" с площ 1,2 кв.м. квадратни метра, които започват от 29 999 долара на човек на година и излизат 179 994 долара за тригодишно пътуване за двама души, до апартаменти с балкон, които са двойно по-големи и достигат до 109 999 долара на човек. Най-евтината кабина на открито струва 36 999 долара на човек.


Пътниците трябва да се запишат за всичките три години, въпреки че компанията стартира схема за подбор на партньори, при която пътниците ще могат да "споделят" каюта с някой друг, като се включват и изключват от маршрута. Например две двойки могат да купят една каюта за цялото пътуване и след това да разпределят пътуването помежду си.

Единичните пътници получават 15% отстъпка от цената за двойно настаняване. Изисква се минимална първоначална вноска от 45 000 долара.


Освен бизнес центъра, ще има и много други неща, с които да се занимавате: тераса за слънчеви бани и плувен басейн, уелнес център, аудитория и "многобройни възможности за хранене", въпреки че пълната информация все още не е разкрита. На борда ще има инструктори, които ще преподават танци и музика, а за тези, които пътуват сами, ще има дори миксери за самотници. Искате първо да се оформите? На борда ще има и фитнес зала и салон.


 Източник: CNN





 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Стария Барба 12.03.2023 20:44

    Оферта на която е доста тръдно да се устои: "каюти "Virtual Inside"/виртуално "вътре", което значи ,че ще са на открито, нараво на палубата/ с площ 1,2 кв.м. квадратни метра/за двама пасажери/ които започват от 29 999 долара на човек на година и излизат 179 994 долара за тригодишно пътуване за двама души,", изглежда да са много "комфортни"!Двама души да се "ширят" на огромната площ от 1,2 кв.м. квадратни метра,т.е. че ще спят прави на палубата, ми изглежда ненужно разточителство на площ.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са