Свързани новини

10.09.2021 09:25

Парите за Хемус са във фирмите. Нанков и Аврамова са раздали авансово милиард: Комитова

Видян 4602 пъти | Коментари 2
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Виждате, че срещу мен излизат много министри. Държат колективно да ме нападат. Това е акция на някаква глутница. Аз просто казвам истината. Дори да питаме кой работи по отсечка 4, няма да получим отговор. Лъжите на Нанков започват да ми идват в повече”, заяви регионалният министър пред Нова телевизия.


„Ще проверя коя фирма представлява протестиращите строители, които са се събрали днес пред НС. За АМ „Хемус” са раздадени 1 милиард лева като аванси на фирми, които ще участват в строителството. Парите са във фирмите и са дадени преди 2 години по времето на г-н Николай Нанков и г-жа Петя Аврамова. Нека фирмите отговорят къде са тези средства. Съвсем малка част от тях са усвоени”. Това заяви в предаването „Здравей, България" на Нова телевизия служебният регионален министър Виолета Комитова. Тя поясни, че не разбира от кого протестиращите си търсят парите – дали от регионалния министър или от работодателите.


„Слушах в предишната политическа кампания, че АМ „Хемус” ще се завърши до 2024 г. Търсех документи в Регионалното министерство за този срок. Накрая установих, че имаме договори за строителство на отсечките 1-3. Г-н Нанков и г-жа Аврамова са сключили договори тези 51 км да се построят за 60 месеца. Тоест, това е по 1 км на месец. При останалите отсечки обаче нямаме разрешение за строеж. В последните три участъка дори не е ясно от къде ще мине трасето”, каза Виолета Комитова.


По думите ѝ, много министри я нападат без основание. „Виждате, че срещу мен излизат много министри. Държат колективно да ме нападат. Това е акция на някаква глутница. Аз просто казвам истината. Дори да питаме кой работи по отсечка 4, няма да получим отговор. Лъжите на Нанков започват да ми идват в повече”, заяви регионалният министър.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 обслужваща прокуратура 10.09.2021 13:09

    Крадливата мутра и обслужващите го калинки на висши държавни постове са раздавали предварително и незаконно милиардите на всички българи за да си вземат огромните рушвети и комисионни. Защо тези протестиращи не предявяват своите искания от бандита Борисов, изцъкления Нанков с въртящите очи като Виенското колело, Петя Аврамова, преди това дебелата крадлива Лиляна....къде е Гешев да разследва, а не да си чака хонорарите от прекратените със споразумения повдигнати обвинения, от изобщо скритите такива и от сложени на трупчета сигнали за Борисов, Доган и Пеевски

  • 001 Anonimen 10.09.2021 10:43

    Не мога да разбера, как румънците с времето научиха как светкавично да разследват и вкарват в затвора корумпираните си управници, ние само разкриваме и до там, парите ги знаем къде са но нито осъждаме крадците, нито им вземаме откраднатото ! За каква смяна на системата говорим като 32 г. я сменяме и все с едни и същи комунисти, то не бяха седесари, царисти, депесари, социалисти, герберуги и днес едни силно прикрити комунисти-чалгари, да си остава това служебно правителство за редовно и да се приключва с червените крадци ! Чалгаринът Слави е комунист, но отрича, а и никой не очаква да си признае, същата тиква като комуниста от Банкя, маниери, подходи, само начинът на самохвалство е различен единият беше в джипка, този е във фейса това е разликата !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.