Министърът на околната среда Борислав Сандов не се съгласи с доводите на ГЕРБ и обясни, че двата проекта за Струма в участъка на Кресненското дефиле са били факт от 2008 г., но без изпълнение именно от страна на бившите управляващи.

Свързани новини

08.06.2022 14:34

Падайте бързо, бавите магистралите: ГЕРБ

Видян 1507 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



"Направо си стягайте багажа, събирайте си папките и падайте бързо”, заяви от трибуната на НС депутатът от ГЕРБ и ексрегионален министър Николай Нанков.


 


Той представи декларация от името на ПГ на партията му, в която бившите управляващи настояха кабинетът да подаде оставка, тъй като автомагистралите Хемус и Струма няма да бъдат завършени в срок. От там обвиниха управляващите, че изпълняват всички договори, сключени от партията им, както и работят с инхаус процедурите за строителството на пътища и магистрали в България.


 


“Вече за всички е ясно, че и двете магистрали няма да бъдат завършени в сроковете, които бяха поставени и заложени от нас. Някои от по-опитните политици веднага долавят един опит за оказване на натиск в коалицията.


 


Един човек, един по-специален човек, вашият супервицепремиер Василев, съвсем скоро на всички ще стане ясно, че на практика индексация на договорите за строителство е за всички останали - услуги, доставки, няма да има, тъй като в бюджета, който вие предлагате за поредната му актуализация, там не е заложена една стотинка за индексиране на тези договори", посочи Нанков.


 


Министърът на околната среда Борислав Сандов не се съгласи с доводите на ГЕРБ и обясни, че двата проекта за Струма в участъка на Кресненското дефиле са били факт от 2008 г., но без изпълнение именно от страна на бившите управляващи.




Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион