Свързани новини

30.09.2019 09:25

Одисей, Краснодар, Карлос и Елен за общински съветници – хората, които управляват кмета

Видян 2363 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     София всъщност се управлява от Столичния общински съвет – без неговото решение с мнозинство от 31 съветници, един кмет не може да оправи дори най-малката уличка или да боядиса училище. Затова е много важно на изборите да се прецени КОЙ ИМА И КОЙ НЯМА СЪВЕТНИЦИ, понеже без тях кметовете са напълно безсилни.


Букетът от кандидати предлага не само ярки личности, но някои от тях със сигурност ще привлекат вниманието на избирателите, освен с качествата си и със своите имена. 19 минути избра своите фаворити по този показател.


Нашият тотален шампион в това отношение е в червената листа. БСП издига КРАСНОДАР БЕЛОМОРСКИ за общински съветник. Името му е изцяло географски издържано. Краснодар е съвсем близо, но до брега не на Бяло, а на Черно море, даже в неговия край е олимпийската столица от 2014 г. и курорт номер 1 на Русия – любимия на Путин като резиденция Сочи, където този уикенд имаше кръг от Формула 1. Русия има Бяло море, ала то е доста на север. А онова, на което ние казваме Бяло, а всъщност е Егейско море – част от Средиземно море, съседства с Черно и двете са свързани посредством тънък естествен канал.


ОДИСЕЙ СПАСОВ е не само кандидат за общински съветник, но има своите големи шансове да стане районен кмет на Подуяне от ВМРО. В групата на патриотите водач на съветническата листа е КАРЛОС КОНТРЕРА, известен и деен участник и в последния местен парламент, чието име – както се разбира по фамилията, се дължи не на оригинален замисъл на родителите, а на кръвната връзка – в случая с Острова на свободата Куба.


ЕЛЕН ГЕРДЖИКОВ, досегашният, а вероятно и бъдещ председател на Столичния общински съвет пък е най-интересното име в листата на ГЕРБ. За него това ще бъде четвърти мандат в местния парламент. Малцина знаят, че именно председателят му е човекът, който ако реши, МОЖЕ ДОРИ ДА НЕ ДОПУСНЕ ЗА РАЗГЛЕЖДАНЕ ИДЕИТЕ И ПРЕДЛОЖЕНИЯТА НА КМЕТА, ДАЖЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА НЕ ГО ПУСНЕ В ОТПУСКА, АКО СИ ПОЖЕЛАЕ. Пак на СОС и неговия председател е КОНТРОЛЪТ НА ОБЩИНСКИТЕ ДРУЖЕСТВА И ИЗБОРЪТ НА ТЕХНИТЕ РЪКОВОДСТВА, В ТОВА ЧИСЛО И ОТГОВОРНОСТТА ЗА ТЯХНАТА РАБОТА. Нещо, което малцина – ВКЛЮЧИТЕЛНО КАНДИДАТ КМЕТОВЕТЕ БЕЗ ОПИТ И ПОДГОТОВКА, НЕ ОСЪЗНАВАТ, ПРАВЯТ СЕ, ЧЕ НЕ ЗНАЯТ ИЛИ НАРОЧНО ЗАБЛУЖДАВАТ ХОРАТА. Шефът на СОС е истинският властелин на София.


Снимка: Капитал



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей