Близо година след влизането в сила на правилата статистиката показва, че са намалели с 50% случаите, в които по вече сключени споразумения за текущи задължения се налага намесата на съдебни изпълнители

Свързани новини

28.07.2023 14:36

Облекчени планове за затруднени хора от Топлофикация

Видян 1493 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Хората с финансови затруднения или здравословни проблеми вече могат да изплащат задълженията си към Топлофикация по облекчен погасителен план.

Това е в ползва на хиляди софиянци и заслугата е на баба Венетка. Тя ме потърси преди година и след като се запознах със случая ѝ, с колегите ми в общинския съвет променихме правилата за изплащане на сметки към Топлофикация. Благодаря ѝ, че се обърна към мен и ни показа какво не е наред в системата. Оценявам подкрепата на ръководството на дружеството и на обществените посредници, с които заедно намерихме решение на проблем без това да се отрази негативно на компанията – напротив.

Близо година след влизането в сила на правилата статистиката показва, че са намалели с 50% случаите, в които по вече сключени споразумения за текущи задължения се налага намесата на съдебни изпълнители. Това означава, че новите погасителни планове наистина улесняват гражданите.

Накратко: вместо да плащат авансово поне една трета от дълга си наведнъж, вече определени категории затруднени граждани могат да разсрочват задълженията си от 6 месеца на до 3 години", съобщи шефът на СОС Георги Георгиев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.