Лидерът на БСП Корнелия Нинова потвърди официално в петък, че бившата синдикалистка Ваня Григорова ще бъде кандидатурата на нейната партия за кмет на София. "Да, това е, разбира се", каза Нинова в петък в отговор на въпрос дали Григорова ще е кандидатурата на партията в София.

Свързани новини

15.09.2023 17:24

Нинова потвърди: Ваня Григорова ще бъде кандидатът на БСП за кмет на София

Видян 838 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на БСП Корнелия Нинова потвърди официално в петък, че бившата синдикалистка Ваня Григорова ще бъде кандидатурата на нейната партия за кмет на София. "Да, това е, разбира се", каза Нинова в петък в отговор на въпрос дали Григорова ще бъде кандидатурата на партията в София.

Ваня Григорова е подкрепена и от "Левицата" на Мая Манолова, както и други по-малки леви партии. Бившата икономическа съветничка в КТ "Подкрепа" направи име през миналата година като страстна привърженичка на руския газ и често гостуваше в национален ефир, за да разпространява апокалиптични сценарии за България след решението на Кремъл да спре доставките.

През август Григорова се нареди и сред върлите защитници на Паметника на Съветската армия в центъра на София.

В средата на август синдикалистката обяви намерението си да влиза в битката за кмет на София от името на широка лява коалиция. Тогава Ваня Григорова съобщи, че по инициатива на шефа на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов вече не работи за синдиката.

Обявяването на Ваня Григорова за кандидат за кмет от столичната организация на БСП очаквано доведе до напрежение с ръководството на партията. БСП-София отказа да се съобрази с партийните процедури и набързо предложи номинацията на Григорова, но явно, че Корнелия Нинова е решила да се примири с това решение.

Лидерът на БСП обяви, че в събота БСП ще приключи процеса по утвърждаване на кандидатите за кметове и общински съветници. До момента Националният съвет на партията е одобрил 138 кандидати, пише Медиапул.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

везни

Не е от съвсем лесните дни

Не е от съвсем лесните дни, все пак вторник е рязък по