Министър-председателят коментира и работата на управляващата коалиция

Свързани новини

15.03.2022 10:23

Не изпускаме опция да завъртим проблемите към възможност: Петков

Видян 1092 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Опитваме се да използваме настоящата криза като някаква възможност. Въпреки тежките ситуации, се стараем да поставяме положителен знак. Не изпускаме опция да завъртим проблемите към възможност. Това заяви премиерът Кирил Петков по време на среща с представители на бизнеса във вторник.


 


Министър-председателят коментира и работата на управляващата коалиция. Той категорично заяви, че няма да бъде премиерът, който ще подаде ръка на ГЕРБ. По думите му това била партия, която е „крала от България толкова години”.


 


Опасенията за разногласия в коалицията Петков обясни със старанието на БСП да балансира между симпатиите на голяма част от избирателите си към Русия и настоящата ситуация с войната в Украйна. „БСП все пак успяха да запазят посоката на ЕС и НАТО”, заключи Петков.


 


Той каза още, че в настоящата ситуация е нормално Русия да води хибридна война. „Нашите политически сили обаче също са готови да се въвлекат в тези хибридки, за да извлекат минимални политически дивиденти. Това вече е предателство”, заяви премиерът в коментар на казусите с паниката при купуването на олио и горива.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни