Свързани новини

07.10.2020 17:12

Навални поиска санкции за големия диригент Валерий Гергиев

Видян 2515 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Навални настоя да има забрана и за известния диригент Валерий Гергиев - главен диригент на Мюнхенската филхармония, съобщава Сега. „Ако той толкова обича режима и иска Русия да не върви по европейския път, тогава трябва да му кажете: Вие сте много талантлив музикант, но вече няма да ви позволим да влезете в ЕС. Можете да се насладите на режима на Путин в Русия“, каза Навални. Друг вариант е Гергиев да се откаже от публичната си подкрепа за Путин.
 
Руският опозиционер Алексей Навални разкритикува сериозно бившия канцлер на Германия Герхард Шрьодер (СПД). „Герхард Шрьодер е платен от Путин. Но ако сега се опита да отрече това отравяне, това наистина е много разочароващо “, каза Навални в интервю за "Билд"  днес. Шрьодер наскоро заяви, че все още липсват "безспорни факти" за отравянето на Навални. След края на политическата си кариера бившият социалдемократ пое ръководни позиции в руската енергийна индустрия. В допълнение към позицията си в проекта за газопровод „Северен поток“ 2, той е председател на надзорния съвет на държавната руска енергийна компания „Роснефт“ и председател на борда на съществуващия газопровод „Северен поток“ в Балтийско море.

„Санкциите срещу цялата страна не работят. Най-важното е да се издадат забрани за влизане на тези, които се възползват от режима, и да се замразят активите им“, каза Навални пред "Билд". "Те присвояват пари, крадат милиарди, а през уикендите летят до Берлин или Лондон, купуват скъпи апартаменти и седят в кафенета”, посочва той.  Навални настоя да има забрана и за известния диригент Валерий Гергиев - главен диригент на Мюнхехската филхармония. „Ако той толкова обича режима и иска Русия да не върви по европейския път, тогава трябва да му кажете: Вие сте много талантлив музикант, но вече няма да ви позволим да влезете в ЕС. Можете да се насладите на режима на Путин в Русия“, каза Навални. Друг вариант е Гергиев да се откаже от публичната си подкрепа за Путин.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 07.10.2020 19:37

    Разбираме, че ОЗХО, както и в случая със Скрипал, е получила това, каквото са й изпратили обвинителите на Русия !!! Защо не взеха проби и от“ болния“ Тръмп, можеше да открият и трети вариант на" Новичок 3.0"??? Поне той е по-опасен за много повече хора от препилия и предозирал НаХални !!!

  • 002 Anonimen 07.10.2020 19:37

    Версията на Алексей НаХални, че с отравянето му са свързани външното разузнаване или контраразузнаването действали по указания Путин се тиражират с голям успех на запад, и нито дума, че черният кюнец Джордж Флойд беше удушен по заповед на Тръмп !!! Сме-е-е-ех…

  • 001 Anonimen 07.10.2020 19:36

    Всяка седмица нова порция кюспе за шарани от страна на НаХални и ОЗХО-то !!! Пияндурникът Наливални нещо не бърза да се връща в Русия. Партенката трябва да се изцеди до капка. Лошото е, че фортициите на Дончо „монетата“ заринаха "информационния поток". Сега и двете линии са на фаза"възкръсване“ и плебсът цъка с език, пляска се по челото и не забелязва, че е останал без работа!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци