Свързани новини

23.12.2020 16:22

Намалиха наполовина заплатата на доц. Мангъров

Видян 5708 пъти | Коментари 3
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

Доц. Атанас Мангъров вече втори месец получава половин заплата в Инфекциозна болница, сподели самият той, предаде dnes.dir.bg. Това стана ясно от интервю на инфекциониста в предаването "Антидот" на БСТВ. На въпрос защо е така, той отговори: "Ами не ме харесват".


"На настоятелните ми въпроси вчера доцент Мангъров така и не каза защо ръководството на Инфекциозна болница го държи втори месец на половин заплата. Единственото обяснение, което ми даде е, че "директорката не може да го диша". Намирам за крайно недопустимо лекар, който рискува живота си и работи на първа линия по време на пандемия, да бъде тормозен и то в държавна болница. Да е частна, да правят каквото си искат. Но за мерзостите, извършвани в държавна болница, финансирани от джоба на данъкоплатците, правителството и в частност здравният министър трябва да отговарят. Въпросът трябва да бъде внесен в НС", написа след предаването водещата му Юлия Ал Хаким.


"Можете да си мислите каквото искате за него, можете да го отричате, мразите и съскате, но това е недопустимо, а и изключително неморално. Говорим за лекар, който е на първа линия, защото Мангъров в окото на бурята стана шеф на КОВИД-отделението на Инфекциозна болница. И какво получи за това? Половин заплата", коментира съпругът на водещата на "Антидот" - депутатът Александър Симов. Той се закани веднага след ваканцията на Народното събрание да внесе въпрос към министъра на здравеопазването по тази тема.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 24.12.2020 19:39

    Товва не е само при Мангъров почти при всички на първа линия по време на пандемията които не са удобни на шефоовети си Имам погледот тези които охраняват протестите полицаи получават бонуси по списък избирателно .Спредимство са онези които предобили право на пенсия .

  • 002 Anonimen 23.12.2020 21:56

    Крайно време е народа да измете гербаджийската шайка от власта! По-крадлива пасмина не е била управляваща в България.

  • 001 оставка и затвор 23.12.2020 20:27

    За голямо съжаление, това е метода на Борисов и шайката му. За гербавите калинки е едно, а за останалите каквото остане. Така е и за увеличението на заплати, така е за бонуси, така е за 1000 лв за първа линия...крадци и престъпници

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог