Пързалката бе изградена по инициатива на „София – европейска столица на спорта“ и Столичната община и след откриването ѝ на 1 декември в продължение на цяла зима бе още една опция за спорт за гражданите и гостите на града. Същевременно, софийските ученици можеха в определени часове да се пързалят безплатно.

Свързани новини

28.02.2023 11:26

Над 10 000 ученици посетиха безплатно Ледения парк в София

Видян 572 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ледено шоу с изпълненията на част от най-талантливите ни състезателки по фигурно пързаляне закри символично сезона на ICE PARK SOFIA в понеделник вечерта. На тържеството бе и Александра Фейгин, но заради дъжда, българската звезда прецени да не рискува на леда дни преди да отпътува за Световното първенство в Токио.

С приветствие към присъстващите се обърна Анатоли Илиев – зам.-председател на Фондация „София – европейска столица на спорта“, който благодари на екипа на Ледения парк и на всички ангажирани с организацията и поддръжката му в последните три месеца, предаде Нова тв.

„Над 10 хиляди ученици посетиха безплатно пързалката в София в рамките на тези три месеца. Това удовлетвори целите, които сме си поставили напълно – да могат повече деца да имат нови и нови възможности за активен и здравословен начин на живот,“ каза Илиев, преди да подари два огромни букета на Фейгин и нейната треньорка Ина Лутай.

Пързалката бе изградена по инициатива на „София – европейска столица на спорта“ и Столичната община и след откриването ѝ на 1 декември в продължение на цяла зима бе още една опция за спорт за гражданите и гостите на града. Същевременно, софийските ученици можеха в определени часове да се пързалят безплатно.

Тази вечер, отново под хореографията на треньорката Ина Лутай свои изпълнения представиха националните шампионки Кристина Григорова, Лейла Патен, Ваяна Христова, Калина Стоянова и Силвия Лутай. Част от тях току-що се завърнаха от елитни европейски турнири. Шоуто бе своеобразно закриване на дебютния сезон за Ледения парк, ден преди съоръжението официално да затвори врати. Благодарност към Столична Община и към Фондацията за популяризирането на спорта и привличането на нови бъдещи таланти на леда отправиха Ина Лутай, Александра Фейгин и представителят на фирмата изградила и поддържала ледения парк в Княжеската градина до "Орлов мост" Николай Денев.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката