Моделката Борислава Йовчева, спрягана за главно действащо лице в „Барселонагейт“, е започнала строеж на нов имот в родното си село Кулата. Това става ясно от документация, публикувана на официалния интернет сайт на Община Петрич

Свързани новини

30.06.2023 09:45

Миската от Барселонагейт строи палат в село Кулата

Видян 1771 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Борислава Йовчева, с главна роля в Барселонагейт, е започнала строеж в родното си село Кулата според документация, публикувана от Община Петрич, съобщава Пиринско Днес. Мис Бикини е подала заявление за промяна на статута на земя в непосредствена близост до границата с Гърция.


Земята е собственост на Борислава и нейния брат Станко Йовчев – бивш футболист от ЦСКА. Заявлението е от 24.06.2021 г. от техния баща Георги Йовчев, когото са оторизирали да движи имотните им дела с пълномощно от 2020 г. Борислава и брат ѝ са получили разрешение за жилищно строителство. Общата площ на имота е 1035 квадратни метра, ще построят върху парцела повече от една жилищна сграда, пише в. Ретро.


Борислава фигурира с фамилията на вече бившия си съпруг Йордан Христов, за когото се омъжи след избухването на скандала Барселонагейт през 2020 г. Брака си те сключиха на 16 февруари в ритуална зала Сердика в София, а тогава Христов бе на 68 години. Семейният им живот обаче мистериозно приключи скоропостижно, а в единственото си тв интервю Христов определи брака им като „грешка“.
Кулата всъщност е родното място на бащата на Йовчева. Самата тя е израснала в близкия Сандански, където през 2006 г. се окичва с титлата Мис Бикини, тъкмо навършила 17 години.


Името на Йовчева нашумя в медийното пространство през февруари 2020 г., когато испанското издание Ел Периодико писа, че тамошните власти разследват дали Бойко Борисов има отношение към международна схема за пране на пари, през която от 2013 г. в Испания са влезли 5 млн. евро през две регистрирани в Барселона фирми – Numin Invest SL и Ema BGS SL. Двете дружества са свързани с бившата манекенка Борислава Йовчева. По това време тя, родителите ѝ и дъщеря ѝ Ема обитаваха луксозно имение в каталунския град. Къщата е била апортирана във фирма на манекенката и нейния баща - водопроводчика Георги Йовчев. Веднага след избухването на скандала имотът бе освободен от тях и продаден по спешност на драстично по-ниска цена.


По същото време се породиха съмнения и около самоличността на бащата на детето на Бориславова, родено на 18 април 2012 г., когато тя е била само на 22 години. Вече 11-годишната Ема е вписана с презиме Бориславова и фамилия Йовчева, тъй като не е била призната от биологичния си татко. По време на разпита си по делото Барселонагейт на 25 май тази година Бойко Борисов е отказал да даде ДНК проба за бащинство.


Въпреки че очевидно има намерения да строи палат в родното си село, в момента миската не живее в родината. Според последните данни тя и дъщеря ѝ са се установили трайно в Турция, след като са напуснали тузарското имение в Испания. Единствено за брат ѝ Станко е известно, че обитава жилище в столичния квартал Банишора заедно с половинката си и сина им. На същия адрес са регистрирани и повечето от фирмите му, които наброяват общо 10.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.