Свързани новини

22.05.2020 16:12

Министър ли атакува зам. с компромати, използвайки паметта на Милен Цветков?

Видян 7246 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сигурно помните миналогодишното разследване за приетите без конкурс деца в математическата гимназия, което кой знае защо се ограничи само с един випуск. Всички, които имат някаква идея какво се случва в образованието, още тогава започнаха да се съмняват дали информацията всъщност не е пусната от хора на министъра, за да бъде злепоставена Ваня Кастрева, с която обтегнатите му отношения не са тайна?


Още по-утежняващо обстоятелство се оказа спестяването от министъра на образованието на отговор на въпроса, зададен от 19 минути в продължение на разследването на миналогодишното разследване на колегите от Оффнюз, дали случайно и деца на негови колеги от кабинета не са в числото на приетите по втория начин? Ние знаем имена, не само на министри, замесени в скандала, но очаквахме официално потвърждение. Питахме го съвсем конкретно за един министър, който без друго се меси в делата на образованието, сякаш 4-те милиарда бюджет на уж бедното министерство са му джобни пари. Ами, ако я има другата възможност - например Кастрева да е отказала да подпише прием на височайше дете на министър, та затова я накиснаха преди година? Защото и това е възможно. Невъзможно е друго: тя да го е правила сама и на своя глава. Без ОК от началството. Просто няма как да стане...


Сега, уж неизвестно откъде, до медиите са стигнали НЕпублични, т.е. НЕДОСТЪПНИ за тях, документи от Министерството на образованието и науката, хартиени при това - не плод на хакерската атака по времето, когато ресорен зам. в МОН беше сегашния социален министър Деница Сачева. Пак са за прием на ученик, но по преместване, и не в математическата, а в немската гимназия.


Кой може да е дал въпросните документи на медиите, защото те няма как да са ги получили по друг път, освен "по втория начин", а ако са ги поискали официално, трябвало е някой да им подскаже предварително за наличието им? Освен, ако в бТВ, която си сложи името зад този непрофесионализъм, няма назначени на щат тайни гадатели, по-силни от Нострадамус и Ванга, взети заедно?


При все това, преди да публикува "разкритието", всеки журналист - неМИСИРКА, би си задал няколко въпроса. Ако, разбира се, е истински журналист, а не е просто изпълнител на поръчка, не по-суха от мокрите:


Първо, в момента на написването и подписването на изнесените документи, главен секретар - сиреч шеф на администрацията на министерството е кой? Ами сегашният министър, разбира се!


Всеки документ в подчинената му администрация, ако не през подписа му, минава през


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 23.05.2020 09:46

    Мумията-министър на образованието е доста смръдлив екскремент.Ще завони ако се извадят някои истини.

  • 001 Anonimen 22.05.2020 23:02

    Прочетено в Корана : „Който ни лъже ,не е с нас ! Лъжата води винаги до разпътство,а то води до огъня !“

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

водолей