Свързани новини

03.02.2009 11:21

Миков: "Има нарушение на правилата за задържане при ареста на Куцаров!"

Видян 1969 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Има нарушение на правилата за задържане при ареста на Пламен Куцаров, каза министърът на вътрешните работи Михаил Миков, предаде БГНЕС. Дали Куцаров е приел амфетамини преди задържането си, ще бъде доказано след втората медицинска експертиза, каза Миков. Директорът на Съдебна медицина е разпитван от антимафиотите относно случая с Куцаров. „Няма информация за обявени за издирване служители на ГДБОП. Вчера приключиха дисциплинарните производства, знаете, че служителите на МВР се разследват от следователи, за да няма скрито покрито. В същото време знаете, че вчера приключи проверката и бяха образувани дисциплинарни производства, които имат изключително къси срокове на произнасяне“, допълни вътрешният министър. Относно временно отстраненото ръководство на ГДБОП министърът заяви, че все още няма яснота.
50% увеличение на заплатите е тежко и невъзможно, заяви Миков в отговор на журналистически въпрос, касаещ преговорите с контактната група на протестиращите служители на МВР. По думите му ще има увеличение от средата на годината, но до момента ресурсът е малък и министерството се бори за неговото увеличаване. Над 10% съкращения в специализираната администрация предвижда Миков. Министърът изтъкна, че има възможност заплатите на полицейските служители да се диференцират, разделяйки ги на охранителни, оперативни и отговарящи за образуване на досъдебно производство.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.