"Коронясването" на Тристан Йънг беше обявено в официалния акаунт на училището в X (бивш Twitter) в събота, но секцията за коментари под публикацията беше затворена

Свързани новини

22.09.2023 16:49

Мъж е коронясан за кралица на абитуриентския бал в Мисури

Видян 3355 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Гимназията "Оук Парк" в Канзас Сити, щата Мисури, коронова биологичен мъж за тазгодишната кралица на абитуриентския бал. "Коронясването" на Тристан Йънг беше обявено в официалния акаунт на училището в X (бивш Twitter) в събота, но секцията за коментари под публикацията беше затворена.

Твърди се, че инцидентът е вторият път, когато училището, което принадлежи към района на училищата в Северен Канзас Сити, присъжда титлата на транс-ученик от биологичен пол, въпреки че за наградата, която традиционно се присъжда само на жени, има множество претендентки от биологичен пол.

"Кралицата на абитуриентския бал" е почетна титла, използвана в американските гимназии, която обикновено се присъжда на млада ученичка, която - заедно с "краля на абитуриентския бал" - се избира от своите връстници или от комисия от преподаватели, за да "управлява" дейностите, свързани с абитуриентския бал - ежегоден мач по американски футбол между гимназията и най-близкия ѝ съпернически отбор. Често се смята, че титлите са основно състезание по популярност.

Един от родителите в района заяви пред Libs of TikTok, като помоли да остане анонимен, че е ужасен от решението на училището и от продължаващата му подкрепа за "дневния ред" на ЛГБТ.

"Училищата NKC твърдят, че са "шампиони за всички ученици", но като приемат радикални политически изявления като това, те не само индоктринират децата, но и поставят определени групи ученици над други", казват те и добавят, че наличието на две кралици на абитуриентските балове, които са биологични мъже, "е позор за общността на училищата NKC".

Друг родител заяви пред изданието, че сърцето му се къса, когато вижда как тези момичета "биват подминавани, а един мъж краде това, което по право им принадлежи".


Не знам как стигнахме дотук и как да го променим", каза тя и добави, че е "с разбито сърце", защото учениците са гласували титлата да бъде присъдена на Йънг.

Междувременно калифорнийските законодатели приеха закон по-рано този месец, който актуализира Семейния кодекс на щата, за да включи потвърждението на родителя за "половата идентичност или изразяването на пола" на детето му като част от здравето, безопасността и благосъстоянието на детето - стандарт, използван от семейните съдилища при вземането на решения за попечителство над деца и отнемането на деца от родители, които злоупотребяват с тях или ги пренебрегват.

Критиците на законопроекта твърдят, че той ще даде възможност на държавата да отнема деца, които са "преминали" без одобрението на родителите си.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак