Свързани новини

12.06.2020 13:00

Мащабна спецакция срещу битовата престъпност в Секулово

Видян 1239 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мащабна специализирана полицейска операция, насочена против битовата престъпност и нарушения на правилата за движение по пътищата се провежда в село Секулово, община Дулово, информираха от пресцентъра на прокуратурата.


Операцията е част от приоритетите на прокуратурата и лично на главния прокурор Иван Гешев, заявени още в началото на годината. Всички те са ангажирани със сигурността на българските граждани да изведат борбата за овладяване на престъпността.


Повод за операцията и е конкретен случай, при който са извършени непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи се в явно неуважение към обществото.


При масово сбиване в центъра на селото на 10 юни тази година е пострадал човек. Първоначално между две групи лица започнала словесна разправия, която прераснала в побой. В една от групите имало непълнолетно момиче, заради което е възникнал конфликтът. При опит да помогне на 16-годишната девойка, е пострадал Божидар А., по-известен като Боби Ейнджъла. Той е диджей в читалището на село Секулово и основател на известния Enigma Rocк фестивал.


На място в селото са прокурор, трима разследващи полицаи, както и служители на ОД на МВР в Силистра. Изградени са контролно-пропускателни пунктове, на които се проверяват хора и автомобили и лица от активния криминален контингент.


По случая в Районната прокуратура в Силистра е образувано досъдебно производство за хулиганство и нанасяне на телесни повреди, разследването по което ще изяснява причините и обстоятелствата за възникване на инцидента. След провеждане на специализираната полицейска операция прокуратурата ще предостави информация за резултатите от нея.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

рак

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако успеете да организирате