Свързани новини

15.04.2021 11:24

Лов на вещици няма да има, но партийните калинки си ги вземете с вас: Манолова

Видян 2597 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лов на вещици няма да има, но партийните калинки си ги вземете с вас, заяви председателят ПГ на Изправи се! Мутри вън! Мая Манолова в декларация от името на група за началото на 45-ото Народно събрание.
"Днес България вече е друга, независимо дали ще има ново правителство, или ще има служебно такова, и нови избори, ние сме готови. България се изправи и показа вратата на мутрите. Промяната е необратима, защото е в душите на хората. Тя не се влияе от някакви процедури. Днес започваме с една много важна стъпка - връщаме достойнството на Народното събрание. Връщаме парламентът в неговия исторически дом, здравите кръвни тела на парламентаризма, журналистите и свободата на словото ще могат вече свободно да се движат в Народното събрание. В цялата си история никой партиен лидер не си е позволявал да превръща Народното събрание в посмешище, както си го позволи лидерът на управляващата през последните години партия ГЕРБ.

"Разбира се, очаквано е и е видимо, че той отново отсъства. Борисов не е тук дори, когато внася оставката на своето правителство. Къде ви е лидерът? Защо се крие?", каза Манолова.

"Парламентът е най-важната институция на България. Без да функционира нормално парламентът, няма демокрация. Тук трябва да е храмът на истината, храмът на словото и на закона. Тук трябва да бъде и ще бъде, защото всичко това е народът. Да живее народът на България", каза още Манолова.


Пълна ревизия на корумпираното управление - днес внасяме проект за решение за създаване на Комисия по ревизията, заяви Манолова. Тя подчерта, че ще се покажат на хората всички мръсни тайни и злоупотреби на властта и ще бъдат дадени на правосъдието.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци