Свързани новини

07.04.2021 15:04

Бойко иска свикване на ВНС, за да остане премиер до живот: Манолова

Видян 4807 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бойко Борисов иска свикване на Велико Народно събрание, за да остане премиер до живот. Конституцията за втори път се превръща в средство да продължи властта си и още малко да е премиер. Той така и не разбра, че за да се започне процедура за приемане на нова Конституция, е необходимо да има конституционен проект. Какво ще предложи Борисов? Чл. 1 да гласи „Борисов да е премиер до живот“ ли?

Това заяви днес Мая Манолова от коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ във видео на живо във Фейсбук по повод призива на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов да се свика Велико Народно събрание.

Ще има конституционен дебат и съдебна реформа, но дали тя ще изисква Велико Народно събрание ще решим ние – партиите на протеста, които сме първа политическа сила. Този път конституционният дебат ще е с експерти, конституционалисти, университетски преподаватели, граждани, магистрати. Конституцията няма да се пише от безхаберници за една нощ, допълни тя.

Борисов, осъзнай се кое е мястото, което ти отреди българският народ! Ти вече не си в позицията да определяш дневния ред нито на държавата, нито на парламента. На тези избори народът показа на Борисов „червен картон“. От него се очаква да изпълни конституционната процедура и да внесе предложение за кабинет. Тогава ще стане ясно, че той е в пълна изолация и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 08.04.2021 16:40

    не ми е ясно като как се вписват идеите на бившата активистка на БСП Мая Манолова и кои я доближават до тези на "Демократична България"Бивши герои на Иван Костов, които ограбиха страната с разбойническата приватизация ? Обединение на "леви" с "десни" ? Принципно още по-безпринципна коалиция от тройната ! ... За това омразата към всички партии е тотална !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

рак

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако успеете да организирате