Свързани новини

18.11.2020 14:24

Купуване на ромски вот е 10-г. давност на ГЕРБ, ние плащаме сметката

Видян 9595 пъти | Коментари 4
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

            Утре парламентът ще гласува нелепото предложение за 10-годишна давност, представяно като прекратяване на темата с вечния длъжник, което според експертите, с които законопроектът не е съгласуван, всъщност е абсолютна лъжа и не се решава нормално нито един проблем, а се създават нови. Според старата максима, че пътят към ада е постлан с добри намерения, политическата хватка е предизборно да бъдат опростени ромските сметки към монополистите, трупани на гърба на останалите абонати, които плащат с непрестанните увеличения на битовите услуги – поне по 10% през всяка от последните години. Само добавяме, че автор на тоталната безпътица, която искат да облекат в закон е евродепутатът Емил Радев от международния скандал с отвличането на кораба БАДР, по който вече има категорични съдебни решения и те ще продължават. Същия, към когото Бойко Борисов на лятната конференция на ГЕРБ се обърна с думите: „Емо, Емо, що не те направих главен прокурор”, демаскирайки сливането на властите и потвърждавайки описаната първо от 19 минути съвсем сериозната номинация, която е имало за гербера от Варна.
19 минути от 2 години следи темата с давността и личния фалит и има доста публикации по въпроса до този момент – последното преди дни, като многократно досега дава трибуна на юристи, каквито във властта липсват, за да помогне.
И няма да допуснем поредно купуване на гласове с нашите пари, след скандалното увеличение с 30%


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 българска трагедия 19.11.2020 10:19

    С всичките си управленски действия години на ред Борисов убеждава хората, че няма нужда да учат и работят, вижте го него и неговата клиентелистка партия, сборище от алчни калинки и некадърници. Освен това, колкото и да работиш и добросъвестно да си плащаш осигуровки и данъци единствено ти гарантират минимална пенсия и минимална заплата! За сметка на това пък обслужващите калинки станаха мултимилионери и големи бизнесмени!

  • 003 Anonimen 18.11.2020 22:56

    За това не трябва да има никаква прошка, затвор и пълна конфискация на чекмеджета, сметки, палати, хотели и т.н. на всички алчни неграмотни паразити във властта

  • 002 Щуката 18.11.2020 15:22

    Щуката се опитва да подсигури служебна победа не само за себе си, но и за присъдружните патриоти които хвърлят бомбички по протестиращите.

  • 001 адвокат Божинов 18.11.2020 15:05

    Не харесвам десните политици, но в случая Настимир Ананиев е съвсем прав - заиграват се с избирателите. Респект и за редакцията, че изразявате тази позиция - гнили ябълки са от вносителите до идеята...всички са гнили. А ще ни спасяват.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак