Свързани новини

18.11.2021 09:48

Крум Зарков не отхвърли възможността да се кандидатира за лидер на БСП

Видян 964 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Получавам доста сериозна подкрепа отвсякъде и удари от онези сайтове, които са заети да очернят хората, каза социалистът пред бТВ.


Социалистите ще решат кой да бъде лидер на БСП. Така Крум Зарков отговори на въпроса дали той е наследник на Корнелия Нинова на челното място на левицата. „Получавам доста сериозна подкрепа отвсякъде и удари от онези сайтове, които са заети да очернят хората. Ще взема решение дали ще се кандидатирам за поста, когато започне съответната процедура“, каза той в предаването "Тази сутрин" на бТВ. По думите му, по-важното в ситуацията е съставянето на правителство и чак тогава възстановяването на левицата.


„Няма противопоставяне между Румен Радев и БСП. Според мен една от причините за лошия ни резултат е разминаването на подкрепата на левицата за Радев“, каза Зарков.


Той допълни, че действията на „Продължаваме промяната“ са добри и решението да не се включват ГЕРБ и ДПС в преговорите е било правилно.


„След президентските избори, от понеделник трябва да работим за стабилно правителство“, каза Зарков. Той допълни, че преговорите за кабинет и екипът от левицата, който ще участва, зависят от Националния съвет на БСП. „Те ще дадат съответния мандат на който преценят, че трябва. След това ще се организират екипи, за да влезнат в тези преговори и да допринесем към тях“, каза още Зарков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

телец