Свързани новини

18.11.2021 09:39

Кор. влезе в тима на Герджиков: Паскалев

Видян 1846 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Оставката на Корнелия Нинова е повод, за да говори в публичното пространство и да влезе в отбора на противниковия играч – Анастас Герджиков и ГЕРБ'', заяви в студиото пред bTV членът на НС на БСП Костадин Паскалев. „В навечерието на едни ключови избори чухме за нейното оттегляне като повод да изригне срещу Румен Радев”, подчерта той.
„Тя трябваше да направи своя избор – или да подкрепи олигархичния модел от последните 12 г., или такъв, който е свързан с борбата с корупцията и съдебната реформа. Тя не избра смяната на този олигархичен модел, а застана в разкрачена позиция”, коментира Паскалев.

Той похвали работата, която свършиха Асен Василев и Кирил Петков като министри от служебното правителство и попита защо в последните 5 г. Нинова не е сторила нищо от това, което разкриха те за 3 месеца.

„Тези симпатични млади хора извадиха неща от управленския модел на ГЕРБ и ДПС, които представиха на обществото. Показаха какво се е случвало в ДКК, ББР, строителството на магистрали. Със своите действия те получиха подкрепата на обществото”, констатира той.
„За тези години БСП можеше да разкости управлението на Бойко Борисов. Нинова сама избра ролята на статукво в онзи момент, вместо да предложи на обществото друг път. Пет години тя не се опита да смени порочния модел, обясни Паскалев.

Според него е необходимо избирането на ново ИБ на БСП от хора, които са предимно под 40-г. възраст, а за председател също трябва да бъде избран млад социалист.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 18.11.2021 12:06

    До 001 А, бе кашон, ти въобще помирсвал си протестите, че да се изказваш за техните цели и предателства? А за масоните "чело коте книжки" - и там се изказваш фикционално. Ефектът "Дънинг-Крюгер" действа мощно при теб.

  • 002 Anonimen 18.11.2021 10:51

    001, ти кои мисли копираш и цитираш бе, собствената ти тиква не може ли да сътвори нещо полезно, а повтаряш изказите на малоумника от Банкя и по негов маниер "сереш" и маскариш Радев ? Гласувай тогава за професора-мискинин Герджиков заедно с турската малоумна сган, която дори и български не знае, но гласува от фанатизъм и омраза към християнството ! Идиот ! Изреди ми как е продал, предал и изиграл интересите на българите Радев и на протестиращите, ако знаеш изобщо протестите за какво бяха ! Ти 001 си същият червей като Герджика без ни най-малка разлика ! В България малоумието е достигнало крайната си цел, да повтаря налагани чуждици за унищожаването на българският език и да повтаря само простотиите изказани от олигарси и бивши управляващи, за да си мислят хората, че са "интелигентни", така се случи и с елементарното българско "аууу" което се превърна в "интелигентното" чуждо "УАУ", упоребявано и редовно от журналисти-мисирки.....

  • 001 Anonimen 18.11.2021 10:05

    Многоуважаеми г-н Паскалев, няма как масон от ложата на свинаря Гергов, който настани своите братя масони на много и възлови управленски и властови позиции да бъде Президент на ЕС държава, па макар и тя да е държавата на мафията. Радев бързо се осафери, вероятно и с чужда помощ и под чужд натиск, и с действията си показа, че е зависим човек, предал и продал интересите на българите, най-вече протестиращите, които застанаха зад него в тежък момент, а той безпардонно ги изигра, въпреки че е генерал от армията. Много генерали, много шкарт....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и