Свързани новини

14.04.2024 11:04

Контрабандистът на ПП: БСП-кандидат депутат на избори'22 - делили ли са парсата

Видян 1447 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Затвореният за участие в ОПГ и контрабанда под чадъра на Продължаваме Промяната Стефан Маринов Димитров е бил кандидат-депутат от БСП на изборите в Хасковския многомандатен избирателен район, разкри и показа с листа и със снимки от кампанията bnews. От което изниква въпросът дали двете партии са делили парсата от незаконно преминалата през границата стока, включително цигари и накротици? Интересно е също какво изобщо прави в листите този човек, освен ако не е привлечен там за финансиране? Значи ли това, че Нинова е готова да приеме пари от всеки за кампаниите на БСП? 


Стефан Димитров, на снимката с премиера на ППБСП и лидер на Промяната К. Петков, е на удобното за скок с преференции 11-о място, но го проваля рекордно ниския резултат на партията на Нинова - вековно електорално дъно за Левицата, разкри bnews и показа листата и снимки от кампанията. Поради провала на червените мандат получи само на фаворитката й Смиляна Нитова, която заедно с нея е замесена в разни любопитни неща, докато едната беше ресорен министър по военната промишленост и държавните предприятия в общия си кабинет с ПП, а другата беше назначена от нея за шеф на такава фирма.


Не е тайна, че в същото правителство Нинова и Асен Василев от Хасково като вицепремиери играеха заедно, като отбор на икономическия фронт, който им беше ресорен. Не само около Лукойл, с който той имаше тайни срещи с босовете, а тя има съпруг - дългогодишен бос в руската компания у нас. Както се видя, горивата ни са били поне с 30% по-скъпи от нормалното, след като цената им не скочи и със стотинка след отпадането на дерогацията, а тези милиарди са валели в нечии джобове. В чии ли?



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог