Свързани новини

01.09.2021 13:49

Комисията Росенец ще гласува отново дали да извика Ахмед Доган

Видян 2579 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Решението на комисията "Росенец" за изслушване на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган на следващото й заседание в крайна сметка не е прието заради липса на кворум, съобщава нейният председател Калоян Янков във "Фейсбук", предаде Дневник.

На вчерашното заседание на комисията Янков предложи Доган да бъде изслушан, защото е живял в резиденцията по около 4 месеца годишно от 2016 г. до 2020 г. От данните на арх. Влади Калинов, началник на ДНСК, се разбра че от 18 обекта в имота, само 4 имат разрешения за строеж, а единственият, въведен в експлоатация, е трафопост.

"Това на практика означава, че сградата е била използвана, преди да има необходимите за това разрешения. Освен това, по наша информация, не са плащани данъци", каза Янков. Той се обоснова, че поиска изслушването тъй като Доган е човекът, който се е ползвал най-много от резиденцията. "Да видим какво е правил там, колко време е стоял, защо, какви са му взаимоотнощенията със собствениците и т.н." каза Янков, като допусна той да знае повече и за незаконните строежи.

С четири гласа "за" и един "против" (на Хамид Хамид - бел.ред.) комисията гласува следващият вторник да извика Доган. След гласуването Хамид напусна заседанието, като попита дали решението е взето при валиден кворум. Той определи заседанието като "предизборно шоу на колегите, които на гърба на господин Доган искат да станат пак депутати". Според правилника на комисията тя заседава, когато присъстват повече от


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

лъв